Létezik-e a korona vírus?
Sziasztok! Egyre több olyan cikket látok miszerint a korona vírus “covid 19” a népirtás megjelölése.
Eddig sem nagyon hittem ebben az egészben, de úgy látom kezdik az emberek egy kicsit kinyitni a szemüket és meglátni mi is a valóság. Ti mit gondoltok erről az egészről?
Nem tudom miért lettem leszavazva,bár azt észre vettem hogy ha valaki ezen az oldalon a korona ellen van azt lepontozták :D
Rengeteg ellenérvem van a korona ellen,de mellette csak annyi hogy a média és a vezetők mondják hogy veszélyes.Akik elhiszik hogy ilyen veszélyes azok vajon ki tették a lábukat nyáron a házból?
Tipikus ostoba vagy! Te mégis mi a büdös lóf.hoz értesz? Annyit nem fogsz fel, hogy az első a barom kérdésedre direkt egy még nagyobb baromságot írt!
A 9-est adom! Téged elkaszálna egy IQ-vírus, az biztosisten!
Legalább tudnád hogy mi a p.csáról beszélsz! Ember! A Covid–19(coronavirus disease 2019) egy betegség neve! Vágod hogy a disease az betegséget jelent? A vírus neve SARS-CoV-2!
A cikkeket szerinted ki írja? Főleg az ilyen konteós baromságokat? Egy ugyanolyan elmeháborott phasz mint te. Aki semmivel sem tudja alátámasztani a baromságát, de nem is kell mert a kretén úgyis elhiszi, hiszen le van írva egy cikkben.... Eszem-fszom megáll!
#17 csodálatosan megfogalmazta. Ez itt tényleg a nem a fészbúk ahol az alul iskolázott prolik fröcsöghetnek kedvükre, és nagy egyetértésben egymás igazát licitálva jót pampognak egy-egy konteo alatt.
Másrészt valószínűleg ez egy mezei provokáló kérdés, amire egy percnyi időt sem szabadna pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!