Mennyi az esélye elkapni a koronát?
Nagy rizikó távolsági buszozni és BKV-zni mindennap, olyan személynek, akinek vannak alapbetegségei? Munka miatt természetesen.
Persze maszk, higénia betartva... de ügye ez nem jelent semmit.
Ti mit tennétek?
Egy olasz diplomata orvos készített is erről egy videót. Meglehet nézni ott mindent elmond alátámasztásokkal együtt...
De nyilván mi csak kitaláljuk, de fussatok a vírus után nyugodtan
😂😂 annyira tudtam, hogy ezzel jössz.
Tipikus manipulációs technikákat alkalmaz az egész videó, mind vizuálisan, mind pedig a szóhasználatot tekintve. Az állításait nem támasztja alá, nem érvel, a tudományosság szikráját sem tartalmazza az általa elmondott szöveg. Ellenben az összeesküvés jellemzőit mind tartalmazza. Már önmagában az is hiteltelenné teszi, hogy olvassa. Ha vetted volna a fáradtságot és utánanéztél volna, akkor tudnád, hogy közel sem olyan elismert orvosról van szó, mint állítod, ahogyan azt is, hogy híresen oltásellenes. Tehát én átgondolnám - már, ha megy -, hogy ki a nagyobb hülye. Mert szerintem az, aki elhiszi, ami a videóban elhangzik.
Hát nem tudom...
Én sem hiszem el...elég nagy az ismertségi köröm, és eddig senki sem kapta el sehol sem.
Nem adok hangot ennek, de szerintem sincs itt semmilyen vírus sem
15: "Amig egy beteg nem utazik veled ugy kb 1 orat es kohog ezerrel bele az arcodba vagy barhol a teljesen zart legteru jarmuben addig nem sok az eselye higy elkapd."
Sajnos ez nem így van. Tudok olyanról, hogy egy liftben utazott a fertőzöttel pár szintet, és elkapta. Ez még a korai szakaszban történt, amikor mindenkinél visszakövették, kitől és hogyan kapta el.
-A szomszédunk fia karantén alá került 2 hónappal ezelőtt így haza jött a szüleihez. Minden nap jöttek a rendőrök ellenőrizni ,de az érdekes volt,hogy a szüleit nem is ellenőrizték.Ők ugyan úgy járkáltak mindenfele.
-Ahol lakom a helyi média megírta nem rég(mióta újra kezdődőt a felhajtás a korona vírus körül) xy fertőzött van nálunk,nos én azonnal érdeklődtem az egyik kórházban dolgozó jó ismerősömtől és érdekes módon azt mondta ,hogy nincs senki az osztályon ,rendesen unatkoznak és még elbocsájtások is lehetnek ,mert nincs munka.Ja és ugyan ebben a kórházban egy osztály vezető is azt mondta,hogy nincs vírus.(az ismerősömnek)
-Voltam meccsen ,balatonon,strandon ,kirándultam. Mindenhol rengeteg ember volt ,sehol senkin maszk. Hol volt nyáron? Elmehetünk nyaralni? Jó volt köszi!
Már a nyár elején sem hittem már el ,de az volt tavasszal a gondolatom hogy most nincs semmi baj ,mert tavasz van ilyenkor még az emberek a kertekkel stb vannak elfoglalva,de mi lesz nyáron? Ha nem mehetnek sehova ? Kiborultak volna.. És majd ha kikirándultak magukat akkor újra mehet a korlátozás.Meg a Home Office ;)
Érdekes,amikor influenza járvány volt akkor volt a családban ,munkatársaknál influenzás bőven,amikor bejött a sertéspestis az erdőben tényleg döglöttek a vaddisznók mifelénk.De egy árva lelket sem ismerek aki ezt az állítólagos
covid járványt elkapta volna...
A fele hazugság a fertozotek számáról vegyétek már észre! Azert, mert le ír a helyi média egy számot el is kell hinni?
Erdekes a mi megyénkben is leírtak egy számot, megkerdeztem egy ismerosomet aki a helyi korhazban dolgozik es ő mondta hogy 1 sincs. Gondolkodjatok már mielőtt elhisztek mindent amit írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!