Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek lesz újra kijarasi...

Szerintetek lesz újra kijarasi korlátozás?

Figyelt kérdés
Eleg rohamosan emelkedik a korona vírusos fertőzöttek száma, szerintem jobban mint márciusban. Szerintetek megint kijarasi tilalom lesz és bezar ak az üzletek, vagyis olyna lesz mint év elején? Mi a véleményetek?

2020. aug. 30. 13:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
A gazdaságot még egyszer nem lehet bedönteni, így nem hiszem hogy boltzár lenne. Kijárási korlátozás esetleg, de üzletek, gyárak leállítása aligha.
2020. aug. 30. 13:47
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
2 hét suli lemegy simán azt szépen jönnek a fertőzött gyerekek, elkezdik bezárni a sulikat. Októberre már tuti lezárnak mindent. Megbénítják a vállalkozókat természetesen és az üzletek sem fognak kimaradni a szórásból. Jön vissza Nyunyóka néni és elintéz , majd mindent :)
2020. aug. 30. 13:48
 3/22 anonim ***** válasza:
37%

Ma már majdnem 300 új esetet diagnosztizáltak. Ez a 2. Hullám, ez nem kérdés.

Nem kérdés, újra be kell vezetni a korlátozásokat.

2020. aug. 30. 13:52
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

Azt már a gazdaság nem bírna ki meg ennyi szabija kinek van ? Hogy megint hetekig otthon üljön a gyerekkel?

Remeelm nem lesz megint ez a hacacare

Cili asszon y is maszk nélkül ünnepeltette magát sajt magára nincs szabály ? 🤣

2020. aug. 30. 13:54
 5/22 anonim ***** válasza:
71%

Nyunyóka kivételes ő magát nem is sorolta, amúgy a veszélyeztetett kategóriába, amikor papolt róla, mindig úgy mondta, hogy hallani lehesenn és még véletlenül se forduljon meg senki fejében, hogy ő esetleg öreg vagy veszélyeztetett lenne, burkoltan , mindig belecsomagolta a mondandójában.

Pedig a sulik bedőlnek ez 100% ott nem lehet tartani a dolgokat. Jön a buszozás keveredik a tömeg stb. és ugye a suliban a gyerekek meg majd szépen osszák jobbra balra egymásnak meg a szűlőknek. Szerintem ez a 2. felvonás jóval durvább lesz, mint az első volt és ugye most egyszerre lesz az influenzával is, tehát boldog boldogtalan, majd retteg ha köhög egyet, hogy koronás vagy csak influenza...

Mondom 2 hét tuti lemegy a suliból utána megugrik a fertőzöttek száma és elkezdik bezárni a sulikat először, ahol több az eset, amjd Októberre az összeset. Szóval bizony ez meg húzza maga után, majd azt, hogy maradni kell megint a szülőknek, egészségügy kilőve oda aztán senki ne menjen bármi baja van...kijárási korlátozás viszont szerintem már nem lesz csak szabályok.

2020. aug. 30. 14:00
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

Erre én is kíváncsi vagyok.

Tavasszal ugyanennyi beteggel már leállították az országot. Ha most nem, azzal azt ismerik el, hogy tavasszal is felesleges volt, nincs szükség erre a hisztire.

2020. aug. 30. 14:09
 7/22 anonim ***** válasza:
27%
Létező dolog ez a koronavírus szembe szomszédomék példája mutatja, eddig én sem ismertem személyesen olyan embert, aki ebbe halt volna meg, csak hallottam, hogy ez meg az meghalt benne, de nem személyes tapasztalat, de az is valós, hogy tényleg csak a beteg embereknek kell félni tőle! Tehát még az öregeknek sem feltétlenül, ha egészségesek. Viszont, ahogy csinálják a dolgokat az már szépen ki van találva előre a kormányok együtt működésével világszinten. A WHO meg csak teszi rá a lapát adgokat ők a legnagyobb ijesztegetők, hogy tényleg rettegésbe éljetek ám! Ezt előbb vagy utóbb mindenki elfogja kapni nem lesz menekülés és ennyi. Most jóval nagyobbak a számok és ez csak emelkedni fog sőt nyáron semmit nem állítottak le, pedig a tavaszinál durvább számok voltak, mégis mennie kellett az életnek :D Akkor most is menjen... csak ugye az iskola és óvoda kapásból beránt a rendszerbe több, mint 1 millió gyereket és az gyakorlatilag le is fedi szépen az egész országot. Viszont már ígyis kiesett fél év a gyerekek életéből rendszer nélkül én nem támogatnám, hogy 2 hét vagy 1 hónap múlva újra bezárjanak mindent ez senkinek se lesz jó a gyerekek hülyék maradnak a szülők munkanélkül maradnak stb. Csak olyan sulikat zárnák be ahol legalább 20 pozitív eset volt és akkor sem biztos, hogy az egész sulit, hanem csak azt az osztályt kivenném 2 hétre a rendszerből azt szépen 2 hét után vissza őket. Ngy káosz lesz az tuti! Még szerencse, hogy én semmilyen szinten nem vagyok érintett ebben a dologban nekem mindegy lezárnak e sulikat vagy munkahelyeket nekem akkor is ugyanúgy marad minden :) Ebből szerencsés vagyok, de más sajnos nem.
2020. aug. 30. 14:22
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
Ami még érdekes, nem hallom állandóan, hogy vigyázzunk az idősekre. Csak nem rájöttek, hogy számukra se okoz olyan nagy veszélyt, mint az elején hitték?
2020. aug. 30. 14:22
 9/22 anonim ***** válasza:
37%
6. igazad van de akkor nem volt védőfelszerelés meg elég teszt sem, maszk sem. Most van. Így tartok tőle, hogy semmi nem lesz. Max a nyugdíjasokat korlátozzák majd. Vedd fel szépen a maszkot meg moss kezet és ha a környezetedben élők tojnak az egészre akkor így jártál. Szerintem itt már csak akkor lesz nagyobb korlátozás, ha a kórházi ágyak kezdenek majd betelni. De az idősotthonokat lezárják, a nyugdíjasokat bezárják a többiek meg talán nem jutnak a kórházig, így egész magas betegszámot el lehet majd érni leállítások nélkül.Nagyon rossz hogy a szerencsére van bízva beteg leszel e vagy sem, mert a környezetedben élők felelőtlen viselkedése miatt ki vagy téve a fertőzésnek. :(
2020. aug. 30. 15:49
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
7-8 sajnos nincs igazatok. A fiatalabb korosztály lehet nem hal meg a vírustól de arról keveset beszélnek milyen maradandó károsodásokat okozhat a tüdőben, szívben. Sajnos tudnék róla mesélni. Fiatalon életerősen mit tett velem az influenza. Pedig az CSAK az influenza volt. Ne vegyétek félvállról. Kiszámíthatatlan ki hogy reagál a fertőzésre. Van akinek alig lesz tünete, van aki 100 évesen is felgyógyult, és van sajnos aki fiatalon életerősen belehat, vagy rokkant maradt egy életre. :( Nem véletlenül van ekkora felhajtás.
2020. aug. 30. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!