Elképzelhető hogy megszűntetik a kijárási korlátozást, még ebben a hónapban, vagy májusban?
Figyelt kérdés
Az eddi meghozott szigorításokon, lehet hogy fognak valamennyit "oldani"?2020. ápr. 15. 13:48
2/6 anonim válasza:
Teljesen szerintem csak júniusban fogják addig részenként enyhítenek majd.
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Nem, kizárt.
Még csak most töltik fel a kórházakat is Covidos betegekkel.
4/6 anonim válasza:
Az ezotéria rovatban kérdezd...! 😂😂😂
5/6 anonim válasza:
szerintem ha nem teszik meg, anarchia lesz. emberek maradnak minden nélkül és nem mindenki bírja a magányt. az izoláció nagyon súlyos, akár pszichotikus tüneteket is okozhat. meglesz a böjtje ilyen szinten is, nemcsak gazdaságilag. csúnya lesz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem májusban már várható. Pl üzletek újra nyitasa stb. Muszáj. Egyrészt sok ember alig várja h újra dolgozhasson pl kereskedelem, vendéglátas. Aligha gondolhatja bárki komolyan, hogy egy szakács, vagy felszolgalo majd elmegy a mezogazdasagba vagy az epitoipatba lapatolni...
Másrészt az emberek már nehezen viselik. Én is már baratnozok, egymáshoz atjarunk, gyerekek is baratnoznek, grillezunk, bogracsolunk a szomszédokkal, barátokkal stb. Eddig tartott az türelem. KB 3 hétig csak boltba jártunk meg persze munka, de elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!