Kopito1985 kérdése:
Koldoksérv után 5 nappal lehet kicsit huncutkodnom? :)
Figyelt kérdés
Ez alatt enyhe maszturbálást értek,a doktort ilyen dologgal inkabb nem kérdeztem. Elegge aktív, és intenziv 18 plusszos életét éltem es nem bírom, tudom a rendes lány fiu dologra meg varni kell.#sérv #Huncutkodni
2020. aug. 29. 18:26
3/9 anonim válasza:
Mi az az ENYHE maszturbálás? Mi a nem enyhe? Beleülsz egy análintrúderbe, miközben madzaggal egy veszett kecskét kötsz a farkadhoz?
4/9 anonim válasza:
ja, hogy férfiről van szó. akkor már nem
2es voltam
5/9 A kérdező kommentje:
😂 Jaj, hát enyhe 😅 normális választ nem kapok, jaj
2020. aug. 29. 19:15
6/9 A kérdező kommentje:
Csak kézzel, lehetne szo.o geppel is, de az csak kulfoldi utazas ra használom ahol másik felem nem lehet velem, mondta azzal megcsalhatom ot mással nem :))
2020. aug. 29. 19:17
7/9 A kérdező kommentje:
Koldoksérv mutét után 5 nappal :)
2020. aug. 29. 19:19
8/9 anonim válasza:
Egyedul biztos lehet. Az nem jar akrobatikaval. Oke, belso izmok osszehuzodnak, de szerintem belefer.
Amugy Google.
9/9 A kérdező kommentje:
Oke, koszi szépen :)
2020. aug. 29. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!