Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Éjjel nappal kalapál a szívem!...

Éjjel nappal kalapál a szívem! Nem hagy nyugodni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vérnyomás mérésnél minden érték teljesen normális, de olyan erősen ver a szívem, hogy szinte kiugrik a helyéről. Rángatja a mellkasomat!

MOndom, MINDEN ÉRTÉK MEGFELELŐ! nem ver nyorsan, se túl lassan. Csak keményen ver!

Éjszaka nem tudok aludni, sokszor felébredek rá..

2020. febr. 13. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
2020. febr. 13. 19:56
 2/12 A kérdező kommentje:

ja ez lemaradt. 16 vagyok, és minden normális a szívemmel! nem ver gyorsan, nem magas a pulzusom... sys dia mind normális értéken van!!!

csak keményen ver! minden dobbanás nagyon erős!!!

Kezelése érdekel!

2020. febr. 13. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Az első hsz.elég kimerítő választ adott. Innentől kezdve,még ha van is itt kardiológus,akkor sem tudná online megmondani mi a bajod. Ha ennyire kellemetlen,menj el egy átfogó belgyógyászati vizsgálatra.
2020. febr. 13. 20:13
 4/12 A kérdező kommentje:

az 1. nem a kérdésemnek megfelelő választ adta. elolvastam, még azelőtt is mielőtt a kérdést kiírtam! Mivel nem megoldás a problémámra, kiírtam a kérdést.

Anyám nagyon elfoglalt, nem tudunk elmenni még háziorvoshoz sem. Pesten van, mi meg agglomerációban..

2020. febr. 13. 20:25
 5/12 A kérdező kommentje:

az az 1 elképzelhető, hogy a stressz okozza.

5. osztályban volt pár olyan gyerek sé tanár akik miatt rettegtem iskolába menni. Olyan szinten féltem h,ogy szinte rosszul voltam. Legutóbb most 9. ben volt egy tanár aki miatt ugyanúgy rettegtem. Minden éjjel kivert a víz, remegtem, féltem tőle. Meg ugye azok az álhírek amiket az osztálytársak terjesztenek rólam.

Ilyen komoly stressz okozhatja?

2020. febr. 13. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt hívják palpitációnak. Nagyon sok oka lehet. Pl. vérszegénység,nyomelemhiány (magnézium,kálcium),alacsony vércukorszint, de akár komolyabb betegségek is. Kezdjél el szedni magnéziumot, kálciumot és nem ártana elmenni a háziorvoshoz labor vizsgálat miatt és ő továbbküld,ha kell szakorvoshoz. Nem szabad kifogásokat keresni,mert az egészségre fontos időt szánni!
2020. febr. 13. 20:46
 7/12 anonim ***** válasza:

"az 1. nem a kérdésemnek megfelelő választ adta. elolvastam, még azelőtt is mielőtt a kérdést kiírtam! Mivel nem megoldás a problémámra, kiírtam a kérdést.

Anyám nagyon elfoglalt, nem tudunk elmenni még háziorvoshoz sem. Pesten van, mi meg agglomerációban"

He?

Szerintem te már feltetted ezt a kérdést, csak most finomítottál rajta.

16 évesen miét kell anyukád a háziorvoshoz?

2020. febr. 13. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Az orvosok "szívdobogás érzés"-nek fogalmazták meg. Nekem magas pulzus, vérnyomás okozta.

Menj orvoshoz. Nem kell oda senki más, csak te.

2020. febr. 13. 21:05
 9/12 A kérdező kommentje:

7-es. Mindig anyámmal mentem... szerintem nem nagyon lehet egyedül menni..

egyébként is. pesten van és még jogsim sincs. Fogalmam sincs merre kéne menni.

2020. febr. 13. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Életemben egyszer nem mentem el egyedül sehova. 1. vagy nem volt rá szükség 2 vagy anyámmal együtt mentem, mert ő mondta, hogy most elmegyünk.
2020. febr. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!