Éjjel nappal kalapál a szívem! Nem hagy nyugodni! Mit tegyek?
Vérnyomás mérésnél minden érték teljesen normális, de olyan erősen ver a szívem, hogy szinte kiugrik a helyéről. Rángatja a mellkasomat!
MOndom, MINDEN ÉRTÉK MEGFELELŐ! nem ver nyorsan, se túl lassan. Csak keményen ver!
Éjszaka nem tudok aludni, sokszor felébredek rá..
ja ez lemaradt. 16 vagyok, és minden normális a szívemmel! nem ver gyorsan, nem magas a pulzusom... sys dia mind normális értéken van!!!
csak keményen ver! minden dobbanás nagyon erős!!!
Kezelése érdekel!
az 1. nem a kérdésemnek megfelelő választ adta. elolvastam, még azelőtt is mielőtt a kérdést kiírtam! Mivel nem megoldás a problémámra, kiírtam a kérdést.
Anyám nagyon elfoglalt, nem tudunk elmenni még háziorvoshoz sem. Pesten van, mi meg agglomerációban..
az az 1 elképzelhető, hogy a stressz okozza.
5. osztályban volt pár olyan gyerek sé tanár akik miatt rettegtem iskolába menni. Olyan szinten féltem h,ogy szinte rosszul voltam. Legutóbb most 9. ben volt egy tanár aki miatt ugyanúgy rettegtem. Minden éjjel kivert a víz, remegtem, féltem tőle. Meg ugye azok az álhírek amiket az osztálytársak terjesztenek rólam.
Ilyen komoly stressz okozhatja?
"az 1. nem a kérdésemnek megfelelő választ adta. elolvastam, még azelőtt is mielőtt a kérdést kiírtam! Mivel nem megoldás a problémámra, kiírtam a kérdést.
Anyám nagyon elfoglalt, nem tudunk elmenni még háziorvoshoz sem. Pesten van, mi meg agglomerációban"
He?
Szerintem te már feltetted ezt a kérdést, csak most finomítottál rajta.
16 évesen miét kell anyukád a háziorvoshoz?
Nekem is volt ilyen. Az orvosok "szívdobogás érzés"-nek fogalmazták meg. Nekem magas pulzus, vérnyomás okozta.
Menj orvoshoz. Nem kell oda senki más, csak te.
7-es. Mindig anyámmal mentem... szerintem nem nagyon lehet egyedül menni..
egyébként is. pesten van és még jogsim sincs. Fogalmam sincs merre kéne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!