Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kb 15 eves koromtol fajnak az...

Kb 15 eves koromtol fajnak az izuleteim. Van akinél kiderült, hogy ez mitől van? Térdem, könyököm, kezem, kéz-és lábujjaim, csuklóm...

Figyelt kérdés

30 eves vagyok, normal testsulyú, és az uszason kivul pl mas mozgasra -sportra alkalmatlan vagyok. De a hagynavagas is faj.

Vettek vert, neztek reumafaktort, azzal minden ok, szoval a terapia orvosi reszrol annyi hogy kapok fajdalomcsillapitot.

En szedek porcvedo etrendkiegeszitot, ha tudok elmegyek uszni, de most honapok ota nem tudok gombás köröm miatt. Regen annyira fajt a terdem, hogy aludni se tudtam tole rendesen, mostmar jobb miota szedem az etrendkiegeszitot (az orvos alltal felirt porcvedo gyogyszer kb ket evig hasznalt, aztan egyaltalan nem, akkor jott a nemalvos-rengeteget felebredos szakasz).

2020. aug. 22. 09:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nahát, ezt még sosem hallottam, pedig már megszámolni nem tudom mennyi mindent próbàltam ki....köszönöm a tippet! :)
2020. aug. 22. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha valamelyik tipp be talál jönni, tudósíts majd róla:)
2020. aug. 22. 13:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom! :)
2020. aug. 22. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Pszoriázis, azaz pikkelysömör. Elméletileg ugyan bőrbetegségként tarják nyilván, de nagyon sok esetben az ízületeket támadja meg. Nem is olyan régen még szinte ismeretlen volt, mára jószerivel népbetegségnek számít az autoimmun spektrum ezernyi más tünetével (mentális betegségek is!) egyetemben, és minden esetben lyukas (alias áteresztő, vagy szivárgó) bél szindróma előzi meg. A mai orvosi protokoll nem foglakozik vele, csak a tünetekkel, így mindenkinek saját magának kell megkeresni a bölcsek kövét.
2020. aug. 22. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
A "nemalvos-rengeteget felebredos szakasz" szintén a felborult bélflórára utal. Az alvás-ébrenlét ciklusért felelős két hormon, a kortizol és a melatonin jelentős részét is a bélbaktériumok bizonyos törzsei szolgáltatnák. Ha jelen lennének.
2020. aug. 22. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:

A glutén mellett nagy ellenség egyébként a hüvelyesek csoportja, a tej, a világos helyen tárolt krumpli, a padlizsán és a paradicsom is. Egyeseknél a füstölt áru is kerülendő.

Megjegyzem, a boltokban kapható gluténmentes áru korántsem biztos, hogy valóban az, hiszen a több mint ötvenféle gluténból az csak a gliadinra van kihegyezve.

2020. aug. 22. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!