Kb 15 eves koromtol fajnak az izuleteim. Van akinél kiderült, hogy ez mitől van? Térdem, könyököm, kezem, kéz-és lábujjaim, csuklóm...
30 eves vagyok, normal testsulyú, és az uszason kivul pl mas mozgasra -sportra alkalmatlan vagyok. De a hagynavagas is faj.
Vettek vert, neztek reumafaktort, azzal minden ok, szoval a terapia orvosi reszrol annyi hogy kapok fajdalomcsillapitot.
En szedek porcvedo etrendkiegeszitot, ha tudok elmegyek uszni, de most honapok ota nem tudok gombás köröm miatt. Regen annyira fajt a terdem, hogy aludni se tudtam tole rendesen, mostmar jobb miota szedem az etrendkiegeszitot (az orvos alltal felirt porcvedo gyogyszer kb ket evig hasznalt, aztan egyaltalan nem, akkor jott a nemalvos-rengeteget felebredos szakasz).
A glutén mellett nagy ellenség egyébként a hüvelyesek csoportja, a tej, a világos helyen tárolt krumpli, a padlizsán és a paradicsom is. Egyeseknél a füstölt áru is kerülendő.
Megjegyzem, a boltokban kapható gluténmentes áru korántsem biztos, hogy valóban az, hiszen a több mint ötvenféle gluténból az csak a gliadinra van kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!