Van olyan ismerősötök aki elkapta már a vírust?
Figyelt kérdés
Mi van akkor ha nincs is semmilyen vírus? Nyáron kb át utaztam egész világot és nem kaptam el semmit és a családom sem. Nekem úgy tűnik valaki kitalálta és nincs is semmi vírus.2020. aug. 21. 19:03
11/17 anonim válasza:
Anyukám a röntgennél dolgozik, káosz van. Volt hogy behoztak egy bácsit, egy rongyot nem tettek a szája elé pedig nagyon mutatta a tüneteket. Édesanyám szólt, aztán hetente csináltak teszteket (a hörgőkből vettek rajtuk mintát), neki negatív lett, az osztályán volt 2 pozitív.
Valószínűleg vírus az van, de felfújják a számokat.
12/17 anonim válasza:
Igen, egyik szomszéd család mind a 4 tagja.
13/17 anonim válasza:
Igen. Angliaban elek. Nem veszik fel a maszkot a pedigres angolok, kozel mennek egymashoz, es rohadt nagy volt itt a jarvany. Nalunk kesobb jott a lazitas, es latom, hogy semmi nem jutott el az emberekig, hogy miert es hogy kell vigyazni.
Csak a falumban oten meghaltak. De sokkal ijesztobb, hogy gyogyult emberek azota is szarul vannak, nagyon faradekonyak.
14/17 anonim válasza:
Miert csak az jo válasz, aki tagad meg nem volt ismerőse szerencsere?
15/17 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a fél ország már elkapta, csak mivel egészséges immunrendszerű egyénnél nem okoz tüneteket, nem vették észre.
16/17 anonim válasza:
Egyik ismerősöm elkapta és sajnos elvesztettük😥
17/17 anonim válasza:
15 egészséges embernél kis esélyel okoz gondot, de vannak életerős emberek teljesen egészségesen akik belehalnak, csak arányaiban kevesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!