Mennyit fogytatok a kemoterápiától, vagy akár ismerősötök?
Én nem fogytam, hanem híztam 10 kg-t
21 éves vagyok és hodgkin limfoma miatt kapom a kemot meg 2 hátra van a 8. Után már nem volt aktív nyirok csomóm és úgy kB a 8. Után mikor meg mertek ott a PEtCT nem hittem el.. akkor voltam 10 kg-vel több mint mikor elkezdtem.. Észre se vettem
Nagyon sokan mondják nekem, hogy híznak tőle..
Ez attól is függ, hogy ki hogy bírja mert én a kemo közben és utána 2napig hányok és még ételre sem bírok gondolni utána pedig egyfolytában éhes vagyok..a szervezet be akarja pótolni és a dokim mondta, hogy ennek a kezelésnek amit én kapok van olyan mellekhatasa, hogy hizlal.. Tehát ettől is fugg
Inkább azok szoktak nagyon drasztikusan fogyni akik már nagyon rossz állapotban vannak legalábbis én úgy vettem észre.. Én a hematológiara járok de ott van mellette az onkogia és és én így vettem észre
De persze van aki fogy tőle mondjuk olyan 10 kg de én eddig akikkel beszéltem inkább azok fogytak nagyon sokat 30-40 kg-kat akik sajnos nagyon betegek :( de sosem szabad fel adni!! Ezekre az esetekre is vannak táplálék kiegeszitok
Harcolni kell és sohasem fel adni és a legfontosabb elkell dönteni, hogy igen is meg fogsz gyógyulni és mindig csak a jóra gondolni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!