Mi alapján támad meg embereket a rák?
Figyelt kérdés
Csomószor hallani kisgyerekeket akik pár éve születtek is megtámad meg elvisz, meg az ismerősi körömben 18 éves fiatal vékony lányt aki soha nem dohányzott is igyekezett egészségesen élni és mégis rákos lett és fél év alatt is el is ment benne a kezelések ellenére. 60 as férfiak meg elhízott nők isznak, dohányoznak, csinálnak mindent és előfordul hogy mégsem lesznek rákosak. (Más bajuk van, azt nem tagadom, de ha ennyire az egészségtelen életmód váltja ki akkor miért nem ők lesznek azok miért azok akiknek még úgymond 0 méreg anyag lehet a szervezetébe??2020. aug. 14. 11:33
21/29 anonim válasza:
Persze. Tessék ott az agykontroll meg a german medicina csinálhatod. Ha hatna akkor mindenki ezt választaná. Kellemesebb mint a műtét meg a kemo. Én azt mondom lehet ezekkel próbálkozni. Az orvosi kezelés mellett nem helyette.
22/29 anonim válasza:
Hat az hidd el ha valaki komolyan is veszi. Szerinted miért nem csinálja senki akinek amúgy szüksége lenne rá? Mert ezekből az orvostudománynak nincs pénze. Pénzért pedig mindent. Amég ezt nem forradalmasítják valami megvehető méreggel, addig ez így is marad
23/29 anonim válasza:
Pontosan! Rengeteg módszer van. Rengeteg amiről nem tudnak a betegek..mert kell a beteg..a penz miatt. Sajnos aki nem volt ebbe benne az erre azt mondja hogy kamu. Mivel ott voltam..pontosan tudom miröl van szó. Az öngyógyitás sem megy mindenkinek es nem mindenböl. Gondoljunk csak a hitre, Valaki azt hiszi isten segít..annyira hisz benne hogy a hite kigyógyithatja valamiből. A szemem előtt törtent ez meg! Olyannal aki strokos volt és komába volt. De bizony hogy van ilyen.. de mindebki tudja hogyan müködik. De ez is a prevenció része..tudni az infókat
24/29 anonim válasza:
Strokost meggyógyította a hite miközben magánál sem volt magyarán azt sem tudta hol van, nem hogy hite nem volt akkor de azt sem tudta kicsoda :D Ezt tudod kinek meséld :D
25/29 anonim válasza:
Szerintem a hozzátartozóira gondolt, máskülönben ez így elég fura igen
26/29 anonim válasza:
Tipikus....mindenre rá lehet húzni hogy ha valaki felépült tuti a hit által. Nagybátyám is strokot kapott igaz nem volt kómában de meghalt 1 hétrn belül pedig hívő volt és a felesége végig imádkozott érte mert ő is hívő. Ennyit erről.
27/29 anonim válasza:
Agyvérzést kapott gondolom, nem strokeot..
28/29 anonim válasza:
Nyugodjék békében a nagybátyád
29/29 anonim válasza:
Nem a komaban volt hite! A komaból a szervezete segitette ki, de akkor még az ágyban feküdt.. és nem mindenki a hitével gyógyul, ezt sem mondta senki, van aki tud ezzel..kár ezt magyarázni én 3 hónapig voltam korhazban, nem vagyok hivő, es élek! De beszeltem szemelyesen egy tucat beteggel...ismerem öket. Ha nem vagyok köztük en sem hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!