Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak hogy ne fájjon ?

Mit csináljak hogy ne fájjon ?

Figyelt kérdés
sziasztok!:) Tehát, azzal kezdem hogy múlthèt elejèn volt egy elèg csúnya arcüreggyulladásom. Rá mentn az orr ès homlok üregre is.. Neocitran-nal ès melegítèssel hálisten megoldódott.. Hètfőtől pèntekre már ki is lábaltam belőle.. már közben is èreztem hogy fáj a fülem ,de gondoltam ha meg gyógyulok az is el múlik 10/1volt a fájdalom szóval nem foglalkoztam vele.. úgyèreztem teljesen meg gyógyultam. aztán multhèt vasárnap mentünk a családdal balatonra ès bele ment a víz.. ( valószinüleg ezèrt tartok most itt ).. Vasárnap óta nagyon fáj, nem használ sem a fájdalom csillapító sem a meleg só... kaptam egy fülcseppet ( OTIPAX ) de egyáltalán nem használ a mai nap amikor csepegtettem nem fojt bele a fülembe gondolom a dugulás miatt, de nem kène feloldania vagy nem is tudom..:( már fáj tőle a fejem ès a fogam is. tehát a kèrdèsem az lenne hogy mit csináljak hogy meg szűnjön a fájdalom ès meggyogyuljak vègre? bocsánat ha túl hosszú de rèszletesen le akartam irni hogy megfelelő tanácsot kaphassak.. A választ előre is nagyon szèpen köszönöm!

2020. aug. 12. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene menned, mert a középfülgyulladásra antibiotikum kellene, a fülcsepp kevés. Fájdalomcsillapítónak meg Cataflam
2020. aug. 12. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Neocitran harmat gyenge oda (főleg hogy tüneti kezelés javarészt), ahová antibiotikum kellene. A tested relatíve jól kezelte a bacitámadást, de mindenképp nézesd meg orvossal, minimum az antibiotikus kezelés - akkor is szedd be végig, ha már nincs tüneted, nekem úgy jött vissza fertőzés, hogy rövid (5) napos volt a kezelés.
2020. aug. 15. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!