Mi van már ezzel a korona vírúsal soha nem lesz vége ?
20, Nem érted meg, atyaég. És még te beszélsz szellemi képességekről?
A rendőr feljelent? Ne nevettess! Hol láttál ilyet? Az újságban, vagy a tv-ben, ahonnan a többi infód is van? A rendőr magasról szarik rá. Az üzletben a biztonsági őr annyit mond, csak a belépéskor legyen magán, ha már bent van egy lépéssel is, lehúzhatja. :D
25, Te tényleg nem vagy normális basszus! Komolyan azt hiszed, ha maszkot hordasz, nem leszel beteg? Mióta hordasz maszkot, úgy február óta? Volt azóta bármilyen betegséged?
Én nem hordom, sehol, ahogy már írtam, boltban is csak a belépésnél, azután azonnal húzom le. Januárt óta jártam Szlovákiában, Csehországban, Németországban, Dániában, és Olaszországban is. (Olaszországba 2 hét múlva még nyaralni is megyek.) Sehol nem figyeltem jobban a higiéniára (kézmosás, fertőtlenítés), mint ami még normális, annyira ahogy a "járvány" előtt is tettem. Tehát a te szemeddel nézve mindent megtettem azért, hogy megbetegedjek. Még egy náthám sem volt idén.
27 vagyok. Mármint ezt a krónikus fáradtságot, meg az időnkénti borzasztó fejgörcsöket. És a vérképem nekem is jó, doki bámul, hogy mi bajom lehet...
Félreértés ne essék: használom a maszkot, ahol ki van írva. (Meg amúgy az inkognitó miatt kifejezetten jól is jön bizonyos helyeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!