Mi van már ezzel a korona vírúsal soha nem lesz vége ?
Fogsz te még jajveszékelni te konteós marha
Nem hordasz maszkot?
Gratulálok, pont pár napja volt egy cikk, hogy megalapították, hogy a maszk és úgy általában a vírus helyzetet elbagatelizáló emberek alacsonyabb szellemi képességgel rendelkeznek. :)
Igazi suttyó vagy, nem magad miatt kéne hordani, hanem azért, hogy ne fertőzz másokat. Ne prüszköld szét a vírusos nyálad. De neked ez magas.
Remélem ha más nem pár komoly pénzbüntetést kapsz majd, hátha abból tanulsz.
Ja, és itt van neked és mindenki másnak is még egy "összeesküvés-elmélet". Nagyjából 7-8 hónapja vettem észre magamon, hogy akármilyen sokat alszom, akármilyen egészségesen táplálkozom, és sportolok heti 5-ször, rettentő fáradtnak érzem magam mindig, már közvetlenül ébredés után is. A vérképem jó. Sok emberrel beszélgetek, és egyre több embertől hallom ugyanezt. Olyan embertől is, aki korábban hajnali 4-kor úgy pattant ki az ágyból, mint a rugó, és hajtotta a pénzt egész nap, most pár hónapja észleli, h reggel 8-kor nem bír felkelni, csak a 8-10. ébresztőre. Biztos vagyok benne, hogy ez nem véletlen. Itt jön képbe az elméletem, amit nem részletezek, de úgy gondolom, hogy valamivel mérgeznek minket, vagy valamilyen kísérlet folyik. Kb. 4 hónapja említettem valakinek, hogy "figyeld meg", ezt is a koronavírus számlájára írják majd. A napokban láttam egy cikket, ahol máris ráfogták a krónikus fáradtságot a koronavírusra. Hát erről ennyit. És tudod miért tudnak velünk bármit megtenni? Miattatok! Akik nem látják a fától az erdőt! De nekem tök 8, csinálj amit akarsz, én nem erőszakolom rád, hogy ne vedd fel azt a szaros maszkot, ne állj be a birkanyájba. Ha attól érzed jól magad, csináld. De hogy ti, koronavírus hívők, és maszkimádók mennyire agresszívak tudtok lenni azzal, aki nem hajlandó beállni a sorba, az elképesztő, és sokkal veszélyesebb az emberiségre, mint ez a vírus. Ha félsz, ne menj utcára, ahogy mondták, maradj otthon, miközben ők tönkreteszik a világot. Mennyivel egyszerűbb így sakkban tartani az embereket, és kirobbantani egy válságot, nem igaz? Tömegeket lehet beszaratni, akik otthon fognak ülni. Nem mennek majd az utcára tüntetni, nem robbantanak ki polgárháborúkat, hanem szépen otthon maradnak. Ha pedig ki kell menniük az utcára, akkor befogják a pofájukat egy maszkkal, hogy úgy érezzék, tényleg nagy a gebasz, és nem mernek majd a másik emberhez közel sem menni. Ha félsz tőlem maszk nélkülitől, akkor te ne gyere közel hozzám. Te cseszd szét a kezedet 5 percenkénti fertőtlenítéssel, és napi 800 indokolatlan kézmosással. De felettem te ne ítélkezz, mert nem úgy látom a dolgokat, mint te!
Az egyik cél meglátásom szerint az volt, hogy még mélyebb szakadék legyen az emberek között, és ez is sikerült. Nézd csak meg, egymásnak megyünk ilyen fszságokon is...
Majd a rendőr amikor feljelent az fog meggyőzni. Vagy jobb esetben az aneszteziológus amikor mesterséges kómába rak a lélegeztetőre kapcsoláshoz :)
Mekkorát fogok akkor nevetni rajtad ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!