Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Extraszisztolé nektek hogy...

Extraszisztolé nektek hogy van? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Már évek óta fenáll nekem hogy pihenés közben egy extra ütést érzek, hamarabb jön mint kellene. Nektek mennyi van egy nap, és milyen időközönként? Nektek is van olyan hogy mondjuk 5-10 másodpercig nagyon sok van? 21/F

2020. aug. 10. 11:38
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 6/29 vagyok.

Muszáj elmenni vizsgálatra. Normálisnak evidens, hogy nem normális ugyebár. Ne félj semmi baj, menj el egy jó szivorvoshoz. Ha Debreceni vagy Dr. Fülöp Tibort tudom ajánlani. Holteres vizsgálat van 3 napos is. El kellene kapja. Nekem 1 napos is elkapta 3x.

Menj a családihoz kérj beutalót kardiológiára és ott mondd el az orvosnak, hogy mi a gond és, hogy te mindenképp kéred a holtert.

Pszichés okok is fokozzák ezt biztosan mondom saját börön tapasztalom. Nekem a vérnyomás is igy jott ki 17 évesen. Az is jó sz@r volt.

Szóval ne aggódj vannak itt még ilyenek mint te.

Kellene azért oda egy pszichiáter ha gyógyszert nem is ir. Rendszeresen eljárni. Nekem se használt egyből őszintén de ő figyelni tudja az állapotodat is.

Komolyan menj el orvoshoz mert ő tud majd igazán segiteni hiába ülsz otthon és vedd figyelembe az illetőt aki irta, hogy a magnézium s a kálcium nagyon jó.

Idegekre is jó a magnézium meg a b vitaminok is.

Egy vérnyomasos, hipochonder, krónikus szorongásos pánikbeteg.

2020. aug. 10. 15:00
 32/46 A kérdező kommentje:
De nem tudok elmenni orvoshoz.. leirtam miert olvasd vissza, a hagiorvosom elobb ol meg
2020. aug. 10. 15:05
 33/46 anonim ***** válasza:
Nem fog megölni. Te érzed cikinek a dolgot. Neki szerintem mindegy hiszen ez a munkája. Magadban kéne leküzdeni ezt a szégyen érzetet mert nincs miért szégyenkezni. Ez van. :)
2020. aug. 10. 15:24
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

6/33 Figyelj...neki semmi joga hozzá. Neked szükséged van rá. Ha valaki hipochonder is vállalná mégis a kockázatot arra, hogy lehet pont tényleg akkor van igazán baja s nem ad beutalót. Nem. Biztosan nem. Jogod van hozzá te vagy a beteg ő meg ezért van, hogy segítsen.

Ne parázz rá csak neked tűnik lehetetlennek. Menj el nyugodtan de komolyan. Felnőtt vagy nem kell hagynod magad ha undok is esetleg.

2020. aug. 10. 17:13
 35/46 A kérdező kommentje:
Most edzettem semmi gond nem volt, eleg gyorsan vert a szivem kemeny edzes volt
2020. aug. 10. 17:20
 36/46 anonim ***** válasza:
nekem sem terhelésre jön elő. Vicces én ma remegve jöttem haza. Ritmus zavart nem éreztem, de baromi rosszul voltam, úgyhogy csináltam is wiweel egy ekgt. Tökéletes lett :D A vércukrom sem esett le. Fene se érti ezt már :) Lehet ez a hülye eső ami jött.
2020. aug. 10. 19:33
 37/46 anonim ***** válasza:
6/36 Ez a hülye időjárás nagyon odacsap a szívbetegeknek is. Én is állandóan szédelgek itthon.
2020. aug. 10. 19:42
 38/46 A kérdező kommentje:
Én is ma szédültem :D ez az időjárás lesz akkor
2020. aug. 10. 20:19
 39/46 A kérdező kommentje:

Találtam hanganyagot róla, én TELJESEN ezt érzem, VPC a neve angolul, wikipédián oldalt van róla hangfelvétel:

[link]

2020. aug. 10. 21:18
 40/46 A kérdező kommentje:
Ez a leggyakoribb extrasystole.
2020. aug. 10. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!