Akik maszkot hordanak, köhögtök tőle? Van ilyen?
"A rák akkor kezd fejlődni az emberben, amikor az illető már kellően hosszú ideje gyötörte magát belülről egy bizonyos lelkiállapottal, és nem tudott vele mit kezdeni,
gyakorlatilag a lelki szemét kezd el burjánzani benne."
Neked az elméd kezd megbomlani, s ebben nem a maszk a ludas!
Köszi az eddigi válaszokat! Megy,valószínűleg a jövőhéten. Addig viszont megkattanok. Az előbb mentem ki hallgatni, hogy vesz levegőt alvás közben, abban nem volt semmi fura. Amúgy szokott is járni tüdőszűrésre de most egy ideje elmaradt, a vírus miatt is csúszott de most el tud menni.
Remélem hogy nem lesz semmi, nekem ő a legfontosabb :(
Kérdező, szeretném még egyszer felhívni a figyelmedet a nyugalom fontosságára.
A legjobb lenne minden helyzetben megőrizni, mert azzal tehetsz a legtöbbet az Anyukádnak, önmagadnak és az összes többi embernek is.
A nyugalom gyógyító energiával lát el.
Az Anyukádnak tisztítókúra kellene, sok forró gyógyteával friss növényekből, például a gyömbér-menta-bazsalikom tea nagyon finom és remek nyákoldó, köptető, tisztító hatású.
A sok folyadék hamar átmossa a szervezetet.
A legjobb lenne egy erős multivitamin készítményt szednie, de ha mást nem is, legalább sok C-vitamint (a szükséges mennyiség függ a testsúlytól es az életviteltől is) naponta kellene fogyasztani.
Az Anyukád dohányzik is, plusz egész nap rajta van a maszk, mindkettő nagyobb kockázati esélyt jelent, tehát még inkább vitaminigényes a szervezete.
A gyógyuláshoz elengedhetetlen az összes létfontosságú vitaminból, ásványi anyagból és nyomelemből a megfelelő mennyiséget fogyasztani naponta.
És ilyen teát lehet venni vagy úgy kell keverni?
Az is eszembe jutott hogy talán kellene párologtató a szobájukba mert most éjjel betettük oda a száradó ruhákat és kevesebbet köhögött. Párologtatni hogy kell jól? Kell venni valami gépet?
A cigi sajnos olyan hogy nem tudtam 20 éven keresztül lebeszélni róla. Sok mindenben hallgat rám, főleg magánéleti kérdésekben, de erről sajnos nem tudom meggyőzni.
Amúgy köszönöm a válaszokat, megnyugtató hogy más is hallott erről, tényleg azt hittem ő találta ki ezt a maszkos dolgot.
A leghatásosabb teát friss növényekből lehet készíteni.
Sok helyen lehet cserépben venni mentát, bazsalikomot, citromfüvet, levendulát, kamillát, ezek mind jók egy tisztítókúrához.
Nem tudom, otthon milyen árban vannak ezek a növények, itt Németországban 1-2 €-ért kaphatóak.
Friss gyömbért a nagyobb élelmiszerboltokban biztosan találsz.
Úgy szoktam a gyömbér-menta-bazsalikom teát, hogy vágok kb két ujjnyi széles darabot a gyömbérből, meghámozom, lereszelem ( rögtön bele a kancsóba), vágok a mentából és a bazsalikomból is két-két szálat,
és ezeket leforrázom egy liter vízzel, majd állni hagyom 20 percig, utána leszűröm termoszba.
Az illóolaj nagyon jó ötlet, egyszerűen meg lehet oldani.
Kell hozzá egy aromamécses tartó, mécsesek és illóolaj.
Az aromamécses tartó kerámiából, üvegből szokott lenni legtöbbször, alulra megy a meggyújtott teamécses, felülre a víz és az illóolaj.
Az olaj lehet akár eukaliptusz, mentaféle, citrusféle, levendula ízlés szerint.
Legjobb a tiszta, gyógyszertári olaj.
Hogy álltok a vitaminokkal?
Legalább C-vitamint szednie kellene Anyukádnak, és neked is jót tenne, kedves Kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!