Koronavírus fertőzött lennék? SOS!
Tegnaptól nehezen lélegzem, jobb valamivel, de félek, hogy netán fertőzött lennék. Fújt. A fogaim fájnak. Néha a fejem fáj elől.
Munkahelyemen voltak 4 fertőzött, akit azonnal haza küldtek. Tegnap voltam WCn a munkahelyemen, kinyitottam az ajtót, és aztán az orromba túrtam. Aztán megmostam a kezeimet. Félek, hogy elkaphattam a koronavírust.
Szerintetek? Nagyon félek. Kihez forduljak? Hova? Menjek a háziorvosomhoz? Ő csinálhat nekem tesztet?
Es tesztet meg mindig nem csinal haziorvos. Soha nem is csinaltak. Es nem is fognak.
Felelmetes mennyire alulinformalt vagy, gondolom eme hulyesegeid aktivan tetjeszted a hasonlo ertelmi szinvonalon mozgo barataidnak..
A haziorvosnal. Majd o eldonti szukseges e vagy nem.
De a tesztet nem o fogja ott csinálni. Meghagyom neked az oromet amit a googleban valo kereses ad amikor megtalalod a valaszt. Eleg vilagosan leirjak mi a menete.
Fasza! És mik a terveid? Végigfertőzöd a komplett rokonságot? Kit akarsz kinyírni?
Majdnem fél éve rágják a szádba, hogy mi a teendő, ha gyanús vagy magadnak! Melyik része nem egyértelmű???
Miből veszed, hogy fertőzött vagyok? Fél éve? Miről beszélsz? Megyek allergológiára jövőhéten, majd akkor megmondom a doktornőnek.
És ha felhívom a háziorvosomat, tovább mi lesz?
"Fél éve? Miről beszélsz?"
Márciusban kezdődött, most meg augusztus van, ami öt hónap, azt kerekítettem fél évre.
"Miből veszed, hogy fertőzött vagyok?"
Én nem tudom, hogy fertőzött vagy-e, de te sem tudod, hiszen ezt írtad:
"Koronavírus fertőzött lennék? SOS! Tegnaptól nehezen lélegzem, jobb valamivel, de félek, hogy netán fertőzött lennék. Fújt. A fogaim fájnak. Néha a fejem fáj elől. Munkahelyemen voltak 4 fertőzött, akit azonnal haza küldtek. Tegnap voltam WCn a munkahelyemen, kinyitottam az ajtót, és aztán az orromba túrtam. Aztán megmostam a kezeimet. Félek, hogy elkaphattam a koronavírust. Szerintetek? Nagyon félek. Kihez forduljak? Hova?"
Az ilyen helyzet meg pontosan az, amikor fel kell hívni a háziorvost, aki majd eldönti, hogy fertőzött lehetsz-e, szükség van-e tesztre, egyáltalán mi a teendő, ráérsz-e a jövő héten menni dokihoz személyesen is, vagy hamarabb kell intézkedni.
Te magad kérdezted, hogy mit csinálj, nem? Erre mások is javasolták már, hogy hívd fel a dokit. Akkor mire vársz még?
Nem kell többször megkérdezni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!