Mit kell tennem ha koronavírus fertőzöttnek érzem magam?
Köszönöm szépen azoknak akik biztattak,hogy éljek
Térjünk a lényegre.
Anyukám a kórházban dolgozik. Ma kissé nehezebben veszem a levegőm és kezd hányingerem lenni. Mi lehet ez? Covd19-re gyanakszom ):
Van a hivatalos álláspont, hogy csak telefonon hívd a dokit, stb.
Lehet magánban is tesztet csináltatni már sok helyen, 13ezer Ft körül mozog.
Amit én csinálnék:ha fitt vagy éa üde, nincs krónikus betegséged, akkor a c vitamint nyomassad nagyon nagy dózisban, minden nap setálj, mozogj és egyél többet, hogy legyen energiád. Sok helyen olvastam, h meleg folyadék és feküdni egy helyben punnyadva nem szabad. Félülő helyzetben aludj. Influenza ez is, kis ACC 200 ártani nem fog.(de biztos fogják itt írni, hogy azonnal kórház vagy temessenek már most el élve :)
Hívd a háziorvost.
De amit leírsz, nekem nagyon nem koronavírus tünetnek tűnik.
Ez nem hitelesített teszt és ahogy látom elég kicsi az érzékenysége, nem látom ezt annyira megbízhatónak.
De tegyük fel, kiderül, hogy pozitív, és akkor hogyan tovább? Nem fognak egy otthon saját magad csináld tesztet elfogadni sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!