Mit kell tennem ha koronavírus fertőzöttnek érzem magam?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen azoknak akik biztattak,hogy éljek
Térjünk a lényegre.
Anyukám a kórházban dolgozik. Ma kissé nehezebben veszem a levegőm és kezd hányingerem lenni. Mi lehet ez? Covd19-re gyanakszom ):
2020. ápr. 25. 20:43
11/15 anonim válasza:
Anyádat ingyen letesztelik, pcr teszttel, kár volt erre kidobni pénzt
13/15 anonim válasza:
Elvileg a háziorvost kéne hívni, mondjuk ha olyan a tiétek is, mint a "miénk'... Még februárban egy az egyben kovidos tüneteim voltak, betegszabin is voltam, mondom, felhívom, hogy nem kéne-e tesztet csinálni, hogy talán az volt. Azzal a dumával rázott le, hogy biztos, hogy nem kovid volt, mert a családban csak én voltam beteg...
14/15 Ypszilon1980 válasza:
Egyébként az az érzésem, hogy sok esetben csak rálegyintenek a háziorvosok, sok intézkedés az, hogy hozzád kimenjenek tesztelni.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de egy próbát megér,majd szólok,hogy pozitív lett- e ha leteszteltem magam.
2020. ápr. 26. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!