Volt nálatok is ilyesmi?
Figyelt kérdés
Torokfájással,nyelési nehézséggel fordultam orvoshoz,kissé gyulladt volt a torkom,de semmi különöset nem láttak. Ezért vettek a számból törletet.
A törlet kimutatta hogy székletbaktérium miatt van.
Másnak már volt ilyen?
Hogy kerülhetett oda? Mindig alaposan kezet mosok,fertőtlenítek,mert rettegek az ilyesmiktől. Most meg nem értem hogy kaphattam el ilyesmit.
Milyen nevű széklet baktériumok vannak egyáltalán?
2020. aug. 3. 15:27
2/2 anonim válasza:
Igen, lehet élelmiszerben is, pl. zöldségeken, salátákon. Valószínűleg utólag nem lehet kideríteni, hogy pontosan honnan jött. Rengeteg féle székletbaktérium van, több száz, talán akár ezer is. Itt egy táblázat néhány gyakoribb baktérium nevével: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!