Előfordulhat ,hogy félre diagnosztizáltak pánik betegséggel? A vérnyomásom mindig is alacsony volt. Tünetek,pánik rohamaim lent.
10 eve szenvedek pánik betegséggel,rivotrilt és antidepresszanst szedek. Egyre inkább azt érzem ez nem az. Átlag vernyomasom 90-110/50-70 pulzus 80-110
Előfordulo tüneteim álmosság
Levertség
Enervaltsag
Mellkasi melegség érzés
Mellkasi szúrás
Szédülés
Elhizottsag
Szürkén látás
Migrén
Migrenes homalyosan latas
Tompa fejfajas
Nehéz légzés
Szapora szivveres
Csont fajdalmak (foleg hát fajas)
Csunya visszerek
A panikrohamaim általában:
Nehéz nyelés
Szédülés és nehéz légzés
Derealizacio
Egyértelműen szorongok,de a tünetek miatt félek.amint 110 körül stabilizalodik a vernyomasom jobban vagyok,ezt vettem eszre.
A pajzskirigyre és az inzulinra is gyanakszom,kedden lesz laborom ahol tsht,tesztoszteront,osztrogent, d vitamint es ehgyomri cukrot fognak nézni. Lehetseges hogy végre megszabadulok a 10 eve tarto szenvedestol ha kezzel foghato es kezelheto problemat talal az endokrinologus? Esetleg kardiologushoz kerjek beutalot?
Tudom,hogy muszaj lenne kompresszios harisnyat hordanom,az is segitene,illetve hogy az antidepi/rivo is okozhatja az alacsony vernyomast,illetve a pajzsmirigy is. Meg gondolom a tulsuly. Tudom hogy fogynom,es mozognom kell.
168 cm/101 kg 32/L
10 Elég egy terhesség, ami megterhelő a pajzsmirigyednek, vagy egy erős influenza stb. és már probléma is van.
Hát ez döbbenet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!