Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Előfordulhat ,hogy félre...

Előfordulhat ,hogy félre diagnosztizáltak pánik betegséggel? A vérnyomásom mindig is alacsony volt. Tünetek,pánik rohamaim lent.

Figyelt kérdés

10 eve szenvedek pánik betegséggel,rivotrilt és antidepresszanst szedek. Egyre inkább azt érzem ez nem az. Átlag vernyomasom 90-110/50-70 pulzus 80-110

Előfordulo tüneteim álmosság

Levertség

Enervaltsag

Mellkasi melegség érzés

Mellkasi szúrás

Szédülés

Elhizottsag

Szürkén látás

Migrén

Migrenes homalyosan latas

Tompa fejfajas

Nehéz légzés

Szapora szivveres

Csont fajdalmak (foleg hát fajas)

Csunya visszerek

A panikrohamaim általában:

Nehéz nyelés

Szédülés és nehéz légzés

Derealizacio

Egyértelműen szorongok,de a tünetek miatt félek.amint 110 körül stabilizalodik a vernyomasom jobban vagyok,ezt vettem eszre.

A pajzskirigyre és az inzulinra is gyanakszom,kedden lesz laborom ahol tsht,tesztoszteront,osztrogent, d vitamint es ehgyomri cukrot fognak nézni. Lehetseges hogy végre megszabadulok a 10 eve tarto szenvedestol ha kezzel foghato es kezelheto problemat talal az endokrinologus? Esetleg kardiologushoz kerjek beutalot?

Tudom,hogy muszaj lenne kompresszios harisnyat hordanom,az is segitene,illetve hogy az antidepi/rivo is okozhatja az alacsony vernyomast,illetve a pajzsmirigy is. Meg gondolom a tulsuly. Tudom hogy fogynom,es mozognom kell.

168 cm/101 kg 32/L

2020. aug. 1. 20:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan endokrinólógushoz menj, ne egy sima házi dokihoz. Max. ha jóban vagy vele, akkor kérj egy Pajmirizs UH-ot.
2020. aug. 1. 21:05
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

10 Elég egy terhesség, ami megterhelő a pajzsmirigyednek, vagy egy erős influenza stb. és már probléma is van.

Hát ez döbbenet.

2020. aug. 1. 21:06
 13/39 A kérdező kommentje:
Nem küldött senki. Háziorvos sem. Magamtól kellett idáig jutnom,hogy ezekre is gondoljak.
2020. aug. 1. 21:06
 14/39 A kérdező kommentje:
3 gyermekem van. A terhessegek probléma,és pánikroham mentesek voltak.
2020. aug. 1. 21:07
 15/39 A kérdező kommentje:
Endokrinologisnal voltam csütörtökön. Ő küldött vérvételre. Egyre inkább úgy érzem,hogy a háziorvos és a pszichiater gyakorlatilag elvettek tőlem 10 évet .
2020. aug. 1. 21:09
 16/39 A kérdező kommentje:
*Endokrinológusnál
2020. aug. 1. 21:09
 17/39 anonim ***** válasza:
15 Semmi baj, de legalább elindultál.
2020. aug. 1. 21:13
 18/39 A kérdező kommentje:
A cukrom kimondottan alacsony. Terhelésre 5.7 volt tavaly.
2020. aug. 1. 21:13
 19/39 A kérdező kommentje:
El :) bosszant,hogy erre nem gondoltam. Csak szedtem a gyógyszert,mint egy birka :(
2020. aug. 1. 21:14
 20/39 A kérdező kommentje:
Arról nem találtam infot,hogy a pajzsmirigy probléma okozhat e alacsony vérnyomást. Esetleg valaki tud érdemben valamit ezzel kapcsolatban? Egyébként eleve a tidat nyugtat,hogy nem az agyammal van a baj.
2020. aug. 1. 21:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!