A korona vírus kihatással lesz az idei karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én általában már hónapokkal azelött eldöntöm és meg is veszem az ajándékokat csak most nem nagyon tudom mi lesz decemberben. Mi lenne a leg felelősségteljesebb megoldás?2020. júl. 31. 08:43
21/33 anonim válasza:
Én 2 éve kórházban töltöttem a karacsonyt 2 rákos nénivel egy szobában. Vacsorára szent este egy vajas zsemlét kaptunk. És sajnos lesznek akik az idei évet is így fogják tölteni. Ennél tuti jobb lesz a karácsonyod és én is roppant hálás leszek ha otthon tölthetem és a saját ágyamban alhatok félelem és fájdalom nélkül. Úgy hogy nem kéne nagyon aggódni. A legrosszabb esetben eszel egy finom vacsorát átadod az ajandekaidat és eltöltitek az estét amivel akarjátok majd alszotok egy jót. Annyira nem tűnik rossznak.
22/33 A kérdező kommentje:
Na kitaláltam az ajándékokat is. Az ismerőseimnek, családtagjaimnak előre el fogom küldeni becsomagolva. És majd karácsonykor skipe-on tartunk majd egy konferencia ajándékozást és akkor majd mindenki egyszerre bonthatja ki még azok is akik akkor már hatósági karanténba lesznek.
2020. aug. 1. 12:03
23/33 anonim válasza:
Szerintem kicsit túltolod ezt. Nem biztis hogy annyi beteg lesz. Amíg nincs vége a jarvanynak nem találkozol senkivel és ülsz otthon? Meg fogsz buggyanni. Oké hogy óvatosabbak vagyunk de azért mindennek van egy ésszerű határa.
24/33 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobban teszed, ha már most el kezdesz vásárolgatni ajándékokat, mert általában az szokott lenni, hogy az utolsó pillanatokban van a nagy tömeg, és az a nagy rizikófaktor.
Együtt élő család nyilván mindenképpen ünnepelhet, az nem lehet gond, tehát arra lehet készülni, hogy a tágabb rokonság, amelyik össze szokott jönni, összejöhet-e, senki nem tudhatja, aki ezt állítja, az hazudik.
Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, de lesz majd valami módja biztosan annak, hogy bepótoljuk, kompenzáljuk, ha mégis épp akkor lesz. Azért élni kel.
A koronavírust és a járványt nem szabad alábecsülni, de túlparázni sem.
25/33 anonim válasza:
Anyák napján pl sokan eljöttek a hazunk elé anyukájukhoz nagymamájukhoz festettek krétával feliratot az aszfaltra meg énekeltek és a virágot vagy sütit a kapuban hagyták vagy egy madzagon felhúzta a nagyi. Igazán megható volt látni :) kerativak az emberek mindent meg lehet oldani. Pl akinek van kocsija szenteste gyertyával enekelhet a szülők nagyszülők ablaka alatt és az ajéndekot is át lehet így adni sőt vacsorát meg sütit is amit főzött a nagyi. Ha megmikrózzátok nincs benne vírus nem veszélyes. Lehet így is szép és meghitt a karacsony kicsit másképp. ;)
26/33 anonim válasza:
#22 Jézusom,te nem vagy normális,nagyon paranoid vagy.
27/33 anonim válasza:
A 22es az a kérdező :D de simán lehet ez egy kamu kérdés mert ilyen gyagya senki nem lehet.
28/33 anonim válasza:
Forradalom lesz ebből a folytonos karanténból
29/33 anonim válasza:
Nem hiszem a többség megérti az okát. Mindig van egy lazadó réteg akiknek semmi nem jó. :)
30/33 anonim válasza:
Lázadó réteg? Aki élni szeretné az életet hadd élje, ki be akar bújni a szekrénybe az meg bújjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!