Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A korona vírus kihatással...

A korona vírus kihatással lesz az idei karácsonyra?

Figyelt kérdés
Én általában már hónapokkal azelött eldöntöm és meg is veszem az ajándékokat csak most nem nagyon tudom mi lesz decemberben. Mi lenne a leg felelősségteljesebb megoldás?

2020. júl. 31. 08:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

10"

Ugye májusba tetőzött most indulna el az élet újra rendesen de most vagy jön a 2m hullám vagy nem.

Én csak azt mondtam hogy szokásaimhoz híven már ilyenkor elkezdek készülni az ünnepekre csak december még messzi van és nem úgy néz ki hogy elmúlt volna a betegség.

2020. júl. 31. 09:26
 12/33 anonim ***** válasza:

Készíts karácsonyra mindenkinek Gesztenye Gusztávot.

[link]

2020. júl. 31. 09:26
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
Az áruk másik fele meg nem Kínából jön...
2020. júl. 31. 09:45
 14/33 anonim ***** válasza:
76%
Kínából jönnek az áruk? És akkor mi van? Az utat nem éli túl a vírus, nincs mitől félni. Egyebként meg nem értem a kérdést. Lehet lesz kijárási tilalom lehet nem. De azt kétlem hogy karácsonykor betiltanak a szük családi ünneplést. Ha akarsz venni ajándekot vegyél ha nem meg ne vegyél nem értem ennek mi köze a járvanyhoz? Mondjuk én nem bánnam ha nem kéne vemdégségbe menni :D
2020. júl. 31. 10:48
 15/33 A kérdező kommentje:
Én azt amúgy aláírom hogy kicsit túlreagálom a helyzetet de közben azt is tudom hogy vannak itthon olyan emberek (vendéglátók turizmusban dolgozók stb) akiket a jelenlegi szituáció nagyon szomorúan érint. Biztos vagyok benne hogy nekik sem mindegy mi lesz karácsonykor. Remélem javul a helyzet és a tavalyihoz hasonlóan telnek majd az ünnepek de én pl a szentmisét biztos kihagyom és olyan ismerősömet aki tüneteket produkál nem hívom meg magamhoz. Ja és a karácsonyi vásár is offos.
2020. júl. 31. 11:30
 16/33 anonim ***** válasza:
Ennek vajon mi köze ahhoz megveszed e most az ajandekokat? Mise pl siman lehet hogy nem lesz a karacsonyi vásar lemondásat is fontolgatják.
2020. júl. 31. 11:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem kicsit túlreagálod, igen. Még mindig nem értem, mi köze az ajándékoknak a vírushoz...
2020. júl. 31. 12:31
 18/33 anonim ***** válasza:
67%
Ne legyél már ennyire rettegi
2020. júl. 31. 12:42
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Otthon ugyanúgy lehet majd karácsonyozni és ajándékok is lesznek. ennyi.
2020. júl. 31. 12:45
 20/33 anonim ***** válasza:
Mert korábban meghívtad minden taknyos ismerősödet? :) Bocsi de a járvány előtt is bunkóság volt hulla betegen vendégségbe menni. Egyebként meg augusztus van. Ki tudja mi lesz majd akkor. Szerintem kár előre rémképeket vízionálni. A karacsony az év 3 napja miért pont ezen aggódsz? Én is sajnálom aki rossz helyzetbe került de az élet ilyen. Valakinek mindig rossz, ezért ha nem tudok segíteni akkor a saját problémammal foglalkozom. Ha tudok segíteni pedig segítek. De attól egy vendeglátósnak sem lesz jobb ha szénné idegeskedem miattuk magam.
2020. júl. 31. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!