SOS!Kit tegyek ha nagyon fulladok?
"Gyógyszert nem szeretnék szedni!"
A probléma gyökere itt van, mert nem is leszel jobban ha nem szedsz gyógyszert
Egyébként is ha testi tüneteid vannak akkor nem phszihológushoz kellene járnod hanem a phszihiátriára ahol majd felírnak gyógyszert erre a fulladásos téveszmére ami valószinűleg szerintem egy pánikroham lesz
Ezek a betegségek nem múlnak el maguktól.
Csak az emberek kis százaléka képes gyógyszer nélkül kigyógyulni a pánikbetegségből, nagy részüknek gyógyszeres kezelésre van szükségük ahhoz, hogy például ezeket a fulladásos rohamokat megszűntessék
Úgyhogy tessék menni a phszihiátriára és gyógyszert szedni mert ha nem akkor szenvedhetsz mind mentálisan mind fizikálisan éveken át
De hülye vagy te első.
Nekem is szokott ilyen lenni. Próbálj figyelni a légzésedre és tudatosan lassan venni orron lélegezni és szájon fújni ki. Ne kapkodd a levegőt mert attól csak elszédülsz. Érdemes lenne tüdőgondozóba elmenni meg a kardiológiára valóban pszichés e fulladásod. Kérni egy 10 alakalmas beutalót legzőtornára. Az is sokat segíthet. Nyugtat is és tanítja a lassú helyes légzést. Valami nyugtatóteát azért iszogathatsz hátha segít pl a citromfű finom is. Meg sok relaxációs zene van a neten azok is segíthetnek. Esetleg autogen tréning. Pszichológus lehet ismeri kérdezd meg tőle.
2
Így van én vagyok a hülye, a citromfű tea pedig majd segít a phszihés fulladásos rohamok leküzdésében XD
Mondjuk arra viccen kivűl nem gondoltam, hogy esetleg asztmás lehet e az illettő nem pedig phszihés alapú a fulladási rohamai
De mivel azt irta, hogy idegi alapon jár phszihológushoz így valószínűsithető inkább az idegi alapú a fulladásos rosszullétei
Mondjuk ha valaki idegi alapú fulladásban szenved annak már rég a phszihiátrián lenne a helye gyógyszereket felíratni, nem pedig a phszihológussal beszélgetni mert egy kis beszélgetéstől bizony nem fognak a pánik alapú fulladások megszűnni
Nagy százalékban akinek fulladási rohamai vannak az vagy phszihés pánikbeteg vagy pedig asztmás
Ha pedig nem akar gyógyszert szedni, az életben nem fog kikeveredni a rohamokból de ő tudja meddig akar szenvedni, nekem 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!