Enyhen fulladok, kohogok, faj a mellkasom es sipolnak a horgoim, de amugy jol vagyok, ez lehet coronavirus vagy aszthma?
Figyelt kérdés
Ket hettel ezelott elmultak ezek a tunetek, de most visszatert. Agggodok, mert itt (nem Mo.) mar dokihoz se lehet eljutni. 3 hete voltam, azt mondta, hogy valoseinuleg virus, ha 3 nap mulva sem vagyok jobban, kezdjem el az antibiotikum kurat. Sajnos tulsulyos is vagyok, ezert mindent arra fognak. Elegge felek, mert tesztet sem csinalnak mar a virusra.Nem erzem magam gyengenek, a fejem se faj, se a torkom.2020. márc. 18. 23:09
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs. De azt olvastam, hogy van akinel laz nem volt es megis corona virusa volt.Ez vajon igaz lehet?
2020. márc. 18. 23:19
3/10 anonim válasza:
Amíg nincs magas lázad addig nincs probléma.
4/10 anonim válasza:
Már itthon se lehet orvoshoz menni, csak telefonos konzultáció van. Amúgy van akinél nincs láz, de nem ez a jellemző. Ahol élsz ott nincs valami vészhelyzeti szám amit ilyenkor fel lehet hívni?
5/10 A kérdező kommentje:
A veszhelyzeti szam is csak tanacsot ad telefonon keresztul. Mentot azert meg nem hivok,annyira azert nem rossz a helyzet. 35 eves vok,nem dohanyzok lehetseges, hogy most jon elo az aszthma?
2020. márc. 18. 23:28
6/10 anonim válasza:
De ha nincs magas lázad nem kell aggódnod. Aki súlyos állapotba kerül annak már 39-40 fokos láza van....
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi. Ez egy kicsit megnyugtatott. Most is nyitott ablak mellett ulok. Igy kicsit jobb. Amint lefekszek, fulladok. Belegzes okes, csak kilegzeskor.
2020. márc. 18. 23:46
8/10 anonim válasza:
Más betegségtől is lehet fulladni. Pl anyukám egy ideig nagyon fulladt/köhögött Aztán persze kiderült, hogy a tapéta mögött szétpenészedett a fal. Na akkor lakásfelújítás és elmúlt minden.
9/10 anonim válasza:
Nekem semmilyen tünetem nincs. Se láz se köhögés, se nehézlégzés, se fáradtság. Bárki lehet fertőzött és fertőző.
De azért nem kell rettegni. egészségesen kell élni, nem kell görcsölni azon hogy mi lesz. ha görcsölünk a félelemtől, az testi megbetegedést, immunrendszer gyengülést fog okozni, és tényleg meghalsz a koronától. Viktor meg lassan a fejére teheti a szent koronát, hisz' teljhatalmat kapott saját talpnyalóitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!