Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet belőle bajom, ha az...

Lehet belőle bajom, ha az antibiotikumot 9 órával késöbb vettem be? (műtöttek)

Figyelt kérdés

Tegnap este 8-kor kellett volna bevennem, de elaludtam. Hajnali 5kor felébredtem és akkor vettem be, 9 órával késöbb mint kellett volna. Az elsőt szerda este 8-kor vettem be. 2 db-os volt a doboz. Tegnap reggel konizációs műtétet végeztek a méhnyakamon (kivágták belőle) és félek, hogy el fog fertőződni a terület mert nem vettem be időben a gyógyszert. Ilyenkor fel kell hívni a kórházat?

22/L

2020. júl. 24. 05:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod, de a többi gyógyszert vedd be rendesen időben. Állíts be rá ébresztőt.
2020. júl. 24. 06:01
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Nem lesz semmi baj, nekem pl nem is írtak fel egy ugyanilyen műtét után antibiotikumot és mégis rendbejöttem.
2020. júl. 24. 06:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Már nincs több gyógyszer, én is meglepődtem, hogy csak 2 tabletta volt a dobozban, a legtöbb antibiotikum 14 db-os szokott lenni.

2020. júl. 24. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
3 darabosat már szedtem, de kettőről még én sem hallottam.
2020. júl. 25. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!