Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? Milyen betegségre...

Ez mi lehet? Milyen betegségre utalnak a tüneteim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt hét csütörtökön találkoztam egy olyan személlyel aki kapcsolatban volt egy emberrel akinek az egyik ismerőse koronás. Az a személy akivel én találkoztam van egy negatív tesztje, a másodikat pedig még várja, hogy meglegyen az eredmény.

Tegnapi és mai tüneteim: száraz köhögés, fejfájás, torokfájás, bedugult orr és érzem, hogy tele van az arcüregem is. (Sosincs lázam, most sincs)

Szerintetek milyen betegségre utalnak ezek a tünetek? Elkaphattam a koronát?

Tudom, hogy ezt senki nem tudja így megmondani, de hátha van valakinek ötlete.

És egyébként ilyen jellegű megfázásom vagy nem tudom mi ez, szeptemberben szokott lenni.

Köszönöm!

42/N

2020. júl. 18. 15:11
A kérdező szavazást indított:
Koronavírus
Arcüreggyulladás
Nátha
Influenza
Más, leírom kommentben
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Telefon -> Háziorvos
2020. júl. 18. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de sajnos szabadságon van szerdáig, hétvégén még amúgy sem akarom zavarni amíg nincs lázam.
2020. júl. 18. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindig van helyettesítés. Nézd meg ki helyettesíti.
2020. júl. 18. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Még két dolog:

1. A háziorvosom át lett helyezve egy másik városba, és egy olyan doki jött a helyére akit egyáltalán nem ismerek, nem tudok róla semmit. Melyiket hívjam? Azt aki helyettesíti a régi dokit vagy az újat? Már volt lázam.

2. Bocsánat, ha később válaszolok. Ez a 16 éves lányom profilja, mert mondta, hogy ne csináljak külön profilt és "kölcsön adta". És csak néha ránéz a kérdésre és ha jött válasz odaadja.

2020. júl. 18. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha más jött a helyére akkor Ő a háziorvosod, aki ugyebár most szabadságon van, tehát valaki helyettesíti. A rendelőd hívd fel rendelési időbe - ott lesz a helyettesítő orvos vagy ha nem így van nézd meg ki helyettesíti. A rendelőhöz ki szokták írni.
2020. júl. 18. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha tele van az arc üreget akkor 100%hogy nem covidos vagy
2020. júl. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!