Ez mi lehet? Milyen betegségre utalnak a tüneteim?
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön találkoztam egy olyan személlyel aki kapcsolatban volt egy emberrel akinek az egyik ismerőse koronás. Az a személy akivel én találkoztam van egy negatív tesztje, a másodikat pedig még várja, hogy meglegyen az eredmény.
Tegnapi és mai tüneteim: száraz köhögés, fejfájás, torokfájás, bedugult orr és érzem, hogy tele van az arcüregem is. (Sosincs lázam, most sincs)
Szerintetek milyen betegségre utalnak ezek a tünetek? Elkaphattam a koronát?
Tudom, hogy ezt senki nem tudja így megmondani, de hátha van valakinek ötlete.
És egyébként ilyen jellegű megfázásom vagy nem tudom mi ez, szeptemberben szokott lenni.
Köszönöm!
42/N
Még két dolog:
1. A háziorvosom át lett helyezve egy másik városba, és egy olyan doki jött a helyére akit egyáltalán nem ismerek, nem tudok róla semmit. Melyiket hívjam? Azt aki helyettesíti a régi dokit vagy az újat? Már volt lázam.
2. Bocsánat, ha később válaszolok. Ez a 16 éves lányom profilja, mert mondta, hogy ne csináljak külön profilt és "kölcsön adta". És csak néha ránéz a kérdésre és ha jött válasz odaadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!