Mitől hányhattam szerintetek?!
Tegnap voltam egy kisebb találkozón ahol 4,5 óra alatt csak unicum szilvát ittam, nem kevertem, nem is éreztem magam berúgva tőle. Mikor haza értem is csak a fejem nyomott. Reggelre közérzetileg a nyomottság megmaradt de teljesen jól voltam, reggeli, kv meg volt. Majd egy kis adag ebéd után úgy voltam, hogy a vitaminjaimat beveszem ( biotech női multivitamin, cink, bkomplex, d3) és rá egy 10 percre éreztem hogy nem oké valami, és szépen epét hánytam a pár falat szintén sárgás ebédemmel. Kérdésem, hogy ez a vitamintól lehetett ez a hányás vagy még a tegnapról maradt unicomtól? Mert ez csak sárga színű volt... És érdekelne hogy éjfél óta már kiürült volna a szervezetemből az unicum?
Csak hogy bonyolítsam a dolgokat terhesség gyanúm is van de ez csak bebeszélés mert a ciklusom most nem úgy produkálja magát ahogy kéne és mensi után 5 nappal voltunk megszakítással együtt de belém nem ment és én alapból érzem a peteérésem de most nem éreztem semmit és 6 nap van hátra a naptárom szerint hogy megjöjjön.
Szerintetek ez lehet a vitamin vagy akár a terhesség jele is hogy epét hányhattam?
De sárgát hánytam... egy csepp barna nem volt benne.
Hánytam már tőle sajnos de az full barna volt...
Amugy 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!