Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől hányhattam szerintetek?!

Mitől hányhattam szerintetek?!

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy kisebb találkozón ahol 4,5 óra alatt csak unicum szilvát ittam, nem kevertem, nem is éreztem magam berúgva tőle. Mikor haza értem is csak a fejem nyomott. Reggelre közérzetileg a nyomottság megmaradt de teljesen jól voltam, reggeli, kv meg volt. Majd egy kis adag ebéd után úgy voltam, hogy a vitaminjaimat beveszem ( biotech női multivitamin, cink, bkomplex, d3) és rá egy 10 percre éreztem hogy nem oké valami, és szépen epét hánytam a pár falat szintén sárgás ebédemmel. Kérdésem, hogy ez a vitamintól lehetett ez a hányás vagy még a tegnapról maradt unicomtól? Mert ez csak sárga színű volt... És érdekelne hogy éjfél óta már kiürült volna a szervezetemből az unicum?

Csak hogy bonyolítsam a dolgokat terhesség gyanúm is van de ez csak bebeszélés mert a ciklusom most nem úgy produkálja magát ahogy kéne és mensi után 5 nappal voltunk megszakítással együtt de belém nem ment és én alapból érzem a peteérésem de most nem éreztem semmit és 6 nap van hátra a naptárom szerint hogy megjöjjön.

Szerintetek ez lehet a vitamin vagy akár a terhesség jele is hogy epét hányhattam?

2020. júl. 18. 13:12
 1/4 anonim válasza:
Hát az Unicum szilvától!
2020. júl. 18. 13:20
 2/4 A kérdező kommentje:

De sárgát hánytam... egy csepp barna nem volt benne.

Hánytam már tőle sajnos de az full barna volt...

Amugy 25/N

2020. júl. 18. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
5* 3 centet ittam összvissz, nem éhgyomorra, közbe ettem is
2020. júl. 18. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Terhesség gyanúval nem iszunk Unicumot!
2020. júl. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!