Lehetek daganatos beteg?
Figyelt kérdés
10 hónapja van visszatérő hetekig tartó rossz közérzetem. Semmi más tünetem nincs. Vérképem jó.
Olyan érzés mintha egy buborékban lennék, szóval nem forgó jelleggel szédülök. Ilyenkor nincs kedvem semmihez, mert rossz a közérzetem. Negatív emberek kiméljenek. :)
2020. júl. 18. 10:42
11/14 A kérdező kommentje:
Neurulógus vagy nagyobb kivizsgáláson? Nem félsz hogy baj van? Én rettegek
2020. júl. 19. 20:25
12/14 anonim válasza:
Már millió orvosi kivizsgáláson voltam meguntam. Én is rettegek néha de mennyivel jobb ha még orvoshoz is jarok és ott is rettegek. Mivel engem már diagnosztizáltak félre súlyos betegséggel nem igazán nyugtat meg ha azt mondja az orvos nincs semmi baj.
13/14 anonim válasza:
Esetleg nem derealizációra gondolsz? Keress utána, általában stressz, szorongás hatására jön elő. Ártalmatlan, és majd magától eltűnik. (Nem biztos hogy erre gondolsz, csak tipp)
14/14 anonim válasza:
Tudom ez régi kérdés de lehet simán depresszió. Nyilván ne hanyagold el a fizikai állapotod de nekem is volt hasonló ami egyszer csak állandósult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!