Véres széklet, mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Már egy ideje véres a székletem. De volt amikor egy idő után nem volt az, és most újra olyan.. Nem tudom mi lehet az oka. Szokott kemény is lenni, meg nem is. Mostanában kicsit faj a hasam, görcsöl, mintha kellene, de aztán elmulik. És eszrevettem, hogy egyszer felhizok, utana azt le is fogyom. Én hasra hizom, meg combra. Ezen kivul nincs semmi fajdalmam. Felek elmenni orvoshoz, nagyon szégyenlős vagyok.. Nem tudom, felek attol is, hogy lehet valami komoly bajom.. Szerintetek?2020. júl. 16. 13:12
11/12 anonim válasza:
Lehet vastagbél gyulladás, chron betegség, végbeldaganat, vastahbel daganat, polip, fekély, chron betegség, belső aranyér stb. A hajad meg valószínű a vérszegénységtől hullik amit az allandó vérzés okoz. De szégyellősködj sokáig megéri.
12/12 anonim válasza:
"Elég furán mutassa ki az érzelmeit" intelligens vagy látom :D ebből Darwin díj lesz.
Ha valaki véreset kakál akkor ha van egy csópp eszr még aznap elmegy az orvoshoz. Nem értem miért írogatsz ide. Sokan elmondták, hogy súlyos dolog is lehet. Attól, hogy leírod szegyellős vagy 5ször megoldódik valami? Ne haragudj de te nem szégyellős vagy hanem buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!