Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet, hogy elkaptam a koronav...

Lehet, hogy elkaptam a koronavírust?!

Figyelt kérdés
Pár napja távolsági buszon utaztam, ami tele volt utasokkal, a maszkomat pedig otthonfelejtettem, így kénytelen voltam maszk nélkül utazni. A tünetek tegnap kezdődtek, és ezek a következők: fejfájás, orrfolyás, enyhe szédülés, hőemelkedés, gyengeség, hasmenés és tompaság. Nagyon félek hogy elkaptam..

2020. júl. 13. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes szólni a háziorvosnak, hátha letesztelnek, bár valószínűbb, hogy nem. Esetleg akkor, ha köhögsz, fulladsz és magas lázad lesz. Egyébként többen kihordták így a vírust, egyik ismerősömnél most utólag, vérből kimutatták az antitesteket, kb. ilyen tünetei voltak mint neked. A szüleidtől tartsd távol magadat, amennyire lehetséges.
2020. júl. 14. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
10%
Nyugi, semmi koronavirusod nincs. Ahányszor én így meg voltam fázva tavasz óta a szüleim már nem élnének pedig pont tetőzött a járvány is. Humbukk a maszk rá is van írva ha veszel, és szerintem a járvány is. Csak gondolj bele Kína már megtizedelődött volna.
2020. júl. 15. 06:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig veszed ilyen félvállról amíg Te vagy egy szeretted el nem kapja. Kívánom, hogy ne kelljen végignézned, ahogy egy életerős férfit leterít ez a fosadék, hogy úgy üvölt a fájdalomtól amit csak a tévében látni. Én se hittem amíg nem a szemem előtt zajlott a férjemmel. Március közepe óta még mindig nyögjük a következményeket, de legalább élünk..... Viszont van aki már nem..... Az ő szeretteinek nem nagy vígasz a "nyugi nincs járvány" szöveged.
2020. júl. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!