Valaki elkapta innen egyáltalán a koronavírust?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 16:22
1/12 anonim válasza:
Több emberről tudok aki elkapta és nem, nem igaz a propaganda-majdnem bele haltak, és olyan szarul voltak, hogy lábra nem bírtak állni.
4/12 anonim válasza:
Milyen alapbetegségei voltak az illetőknek? Honnan vagy benne biztos, hogy 100%-ban ilyen betegségük volt és nemcsak rámondták, hogy azok, mint a legtöbb emberre, csakhogy meglegyen a statisztika?
Én senkiről se tudok, pedig unokatesóm még Németországban is dolgozott egy gyárban és ő se tudott senkiről, aki ennek a kamuvírusnak lett volna az áldozata.
Ez egy mesterséges vírus egyébként. Remélem tudjátok.
5/12 anonim válasza:
En nem kaptam el, pedig kulfoldon is voltam marcius közepén. Senkirol nem is tudok, aki elkapta volna.
6/12 anonim válasza:
Konkretan a pasim. 5 hétig volt dögrováson szegény. Ez alatt én másik országban voltam, nem találkoztunk egy ideig, és ez volt a szerencsém.
7/12 anonim válasza:
#6os,ugye nem hiszed, hogy bevesszük?
8/12 anonim válasza:
Egy emberről sem tudok aki elkapta volna a vírust :D ( ismerősem és azoknak az ismerőseik közül )
9/12 anonim válasza:
7) Azt veszel be, amit akarsz. Szo szerint. Kerdes volt-valaszoltam, tovabba mindenki magabol indul ki...
10/12 anonim válasza:
Többet is. Volt aki szarul volt nagyon, a többség viszont tünetmentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!