Miért nem zárják le Románia határait, miért engedélyezik a turizmust továbbra is napi 500+ új fertőzött ellenére is?
9es.Igen, bármilyen hihetetlennek tűnik, pont idén. A fiam 3 nemzetközi versenyt is nyert, 5 országosat, 2 megyeit. Nem a szép szeméért adták a fizika, kémia, történelem és angol okleveleket. Ahogy az sem a véletlen vagy a szerencse műve, hogy minden tantárgyból a lehető legjobban jött ki. Ne gondold hogy hülye számítógépes játékokat játszott a "karantén" alatt, hanem fejlesztette magát és dokat tanult önállóan. Az más hogy a nagy többség csak tespedt, de nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
Mert pl ott vannak ismerősök, ott van az a hely amit szeretünk, azt a nyaralási helyeg szereti a család? Pl mi nyaranként több helyre is szoktunk menni nyaralni, de Thassos szigete minden évben a listánkon van. Imádjuk a helyet, ott van egy kedves görög barátunk, akivel ott ismerkedtünk meg 15 éve, az odautazás "rutinná vált"
És nem, nem ártok senkinek. Ez nem egy szimpla influenza, ami túl lett pumpálva és hatalmas propagandát kapott. Az egész csak cécó. Senki nem halna bele ha úszok egyet a tengerben.
És az én üzleti ügyeimet pl jobb szeretem személyesen lebonyolítani. Kevesebb az esélye hogy lehallgatnak, lenyomoznak, kikerül ami ott elhangzott. És ha kell elutazok emiatt.
Nem viszket senkinek sem a talpa, egyszerűen csak nem vagyunk állatok akiket karánba lehet zárni. Én pl a nyaramon ki akarok kapcsolódni, szép környezetben, nyugodtaságban, jó kondíciók mellett. Ha ehhez pedig az kell hogy elutazzak, normális hogy meg is teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!