Bedagadt a nyakam pajzsmirigy miatt, mit tudok csinálni? Kórházba kerültem. Mi lessz velem?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 20:35
1/10 anonim válasza:
Majd az orvos megmondja. Próbáld megadni magad a helyzetnek mert mást nem tehetsz. Ha nem bírod kérj egy nyugtatót estére és próbalj aludni. Azért vagy ott hogy meggyógyítsanak. Gondolj arra hogy ezen dolgozik ott mindenki.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy
2020. júl. 3. 21:45
3/10 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt. És ne gondolkozz. A gondolataid általában félelmetesebbek a valósagnál. ;)
4/10 De La Cruse válasza:
Meg fogsz gyógyulni.
Nyugizzál, minden rendi lesz.
5/10 Gyuri Gyuri válasza:
Én a lelki okokban keresném a választ.
Gondoltál-e, mondtál- tettél-e, olyat, aminek a következménye egy figyelmeztetés (mert minden betegség csak egy figyelmeztetés) - aminek a következménye ez a "betegség" ..... hogyha igen a válasz, az már fél siker, mert legalább önmagaddal őszinte vagy és megnyílhat a gyógyulás kapuja.
7/10 anonim válasza:
Pajzsmirigy gyulladásod lehet. Tesztelni fognak Hasimotora, meg kell nézniük a mellékveséd, és hipofizis hormont is nézni fognak. Nyugi, nem halálos, és ha meglesz mi okozza ez a para is elmúlik. Jobbást!
8/10 eszes0613 válasza:
Nyugi. Az orvosok megoldják. Nem találatok, mitől lehet (nekem is többször bedagadt már, több okból is) Rendbe fogsz jönni, minden komoly komplikáció nélkül.
9/10 anonim válasza:
5 napja nem írt.....az jót nem jelent
10/10 anonim válasza:
Kérdező!
Hogy vagy?
Minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!