Hogyan tudnék ezen változtatni?
Na szóval a sztori röviden. Az évek alatt teljesen elkúrtam a gyomrom, az éjjeli evésekkel meg a kora reggeli kávéval éhgxomorra.
Most az a problémám, hogy reggel amikor fölkelek rettentően ég a gyomrom, fájdalmaim vannak sokszor 2-3 órán keresztül és ez miatt étvágyam sincs, sokszor a reggelim eltolódik délután 1ig, ami azért egyáltalán nem egészséges már.
Szóval egy hónapja elkezdtem az életmód váltást, próbálok este 10 után nem enni, és a kávét is próbálom teljes mértékben hanyagolni de még semmi változás.
Ebben szerettem volna a segítségetek kérni, hogy milyen praktikákat, tippeket tudtok, ami segít a gyomromnak helyre alakulni ismét :-?
Előre is köszi az értelmes válaszokat meg a segítséget! :)

Igen, orvos kell. De ami rohadt sok savat csinal, pl az edesseg, a kekszek, babapiskota, amiket eppen hogy azert szoktak ragcsalni, hogy jobb legyen, es a gyumolcslevek.
Ha mindent eszel, ugy ertem, nem szelektalsz, az is jobb.
A bor az bizony nem jo. En a gyenge kaverol nem tudtam leszokni, de kitapasztalom, mi utan rossz vagy jo, es azota nincs panaszom.
De persze orvos kell. Sok ismerosomnek a receptre irt Omeprazol tett csodat, idorol idore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!