Nyomás a fejben? Hálálfélelmem van tőle, SOS.
Figyelt kérdés
Pár napja nyomást érzek a fejemben. A fülemtől hátra és a fejem hátulján érzem ezt a nyomást.
Tüneteim:
- Ha nem csinálok semmit, csak nézek előre, akkor ez a nyomás nő.
- Nem fáj, hanem feszít és olyan érzés mintha fokozatosan nőne a nyomás a fejemben és az ki akarna tágulni.
- Olyan érzés,mint amikor a repülőgép felszáll, mintha még a fülem is be lenne dugulva kicsit.
- Néha picit szédülök és kevésbé tudok koncentrálni.
Nagyon ijesztő. Szeretnék elmenni orvoshoz, de azt sem tudom hova kéne fordulnom először. Nagyon kellemetlen és ijesztő jelenség, szinte halálfélelmem van tőle. Agydaganatom lehet?
2020. jún. 20. 17:30
1/3 anonim válasza:
Elmégy a háziorvoshoz és elmeséled neki. Nem tudom, miért lenne agydaganat, annak még véletlen sincs ilyen tünete.
2/3 anonim válasza:
szerintem magas vérnyomás de menj el orvoshoz
Ha van rá módod amikor fáj a fejed akkor mérd meg a vérnyomásod
3/3 anonim válasza:
Vernyomas vagy migren / tenziós fejfájás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!