Szívritmuszavar lehet ? Nem tudom mi történik velem
Szia, szerintem doki mindenkép és mindent mondj el teljesen, és egy nagyon fontos dolog, de komolyan! Ha tudod, MÉRD! amikor érzed, hogy nagyon megindul! A házi orvosodnak csak azzal tudsz bizonyítani!
Volt egy balesetem és ájulásos problémás is voltam. Kaptam Holtert, IMS-t, minimum 3 EKGm volt, Szív UHn is voltam, mind tökéletes, fiatal erős vagyok, csak kicsit kisebb a szívem az átlagnál, szerintük nem probléma. Oké. Itthon voltam,fekvő helyzetben, 150-es pulzus 100-as vérnyomással. Másnap házidoki, majdhogynem le is baszott, hogy miért nem szóltam O.o... Kaptam Tallitont, azóta "nagyjából minden klafa". A vérkeringésem ezerszer jobb, de már nem bírok annyit mint régen, kifulladok, pedig nem vagyok kövér, egyszerűen csak nem bírok, pedig csak 23 vagyok...
Dokival nézesd meg magad és MÉRD! abban a pillanatban a vérnyomásod, mert nekem se hittek a 150-es pulzusig.
Kitartást és jobbulást!
Bármi lehet az oka a te problémádnak, az a bizros, hogy mérd azokban a percekben, hogy mennyi!
Februárban volt egy komoly megfàzàsom,azóta vannak tüneteim,gyors szívverés,rosszullét,éjjel alig tudok aludni,mellkas fájdalom,szúrás,nyomás. Május végén kardiológus szívritmus zavart állapított meg. Napi fél szem béta blokkoló. 31éves vagyok. A vérnyomást nagyon leviszi ezt a napokban érzem is 100/55,pulzus jó 65-70!
A szemem sokszor nem tiszta,neurológiára megyek hónap végén hogy vajon miért. Lehet az alacsony vérnyomás miatt ? Nem tudom. Vizsgáltasd ki magad mindenképp. A házi orvos sajnos mosolyog és azt mondja hogy 31 évesen nem lehetnek bajaim! A jó Isten adja!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!