Hasmenés azonnal evés után?
Sziasztok!
22 éves férfi vagyok, 3 éve küzdök refluxszal, és 2 éve vastagbéltükrözésen az alábbit találták: colitis chronica aspecifica minoris gradus.
Utoljára 9 hónapja voltam gyomortükrözésen, 7 hónapja vastagbéltükrözésen és hasi UH, széklet vizsgálaton. Minden negatív lett, kivéve a gyomor és nyelőcső, ezek be voltak gyulladva. Ezen évek alatt nagyon gyakran fáj a hasam és nyelőcsövem gyomorsavtól, ritkán szedek rá gyógyszert. Továbbá kb 8 hónapja ismeretlen eredetű 1-2 kiütés jön elő főleg esténként, de nagyon gyorsan el is tűnik.
Most néhány napja azonban minden étkezés után szinte azonnal érzek alhasi puffadást és székelni is kell. Pont olyan érzés, mintha amit éppen megettem az végigfutna rajtam. A széklet nagyon lágy és mennyisége kevés. Vettem be probiutikumot de nem igazán segít. Nagyon megijedtem mi okozhatja.
Vajon mi okozhatja? Szervi probléma? Reflux? Ételallergia? Esetleg daganat?
És milyen vizsgálat lenne célszerű? Esetleg gyomortükrözés vagy vastagbéltükrözés megismétlése?
Köszönöm szépen a segítséget!
Allergiás nem lehetsz minden ételre ha minden végigszalad rajtad
Próbálj meg Cralexet szedni és közben feltétlenül beszélj egy orvossal
ha néhány napja van, akkor nem kell kétségbe esni.
Igen, lehetett benne valami.
Vagy akármi másban.
Nekem attól volt heteken át, hogy el kezdtem enni bolti,kényszer érlelt paradicsomot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!