Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt már ilyen jellegű problém...

Volt már ilyen jellegű problémája valakinek?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nem egy orvosfórum és nem is egy klinika..

Már felvettem a kapcsolatot egy dokival, a válaszára várok de addig is megpróbálnék itt (is) érdeklődni.

A helyzet az, hogy évek óta fáj a térdem..hol jobban, hol kevésbé. Kuplungolásnál, lépcsőzésnél érzem igazán, de néha csak egy sima ülésből felállásnál is. Nem tudnám pontosan megfogalmazni a fájdalmat, de pár szóval; szúr, tompa fájdalom, élesebb fájdalom, reccsenés, "beakadás".

Kiskoromban anya felfedezett egy csomót, ami csak leguggolásnál volt látható. Elmúlt, évekig nem jött elő. Pár hónapja azonban megint feltűnt. Puha, nem fáj, csak ott van. A csomótól függetlenül is fáj a térdem, tehát nem hiszem, hogy az lenne a kiváltó ok. Nos, a kérdésem az lenne, hogy van/volt-e bárkinek hasonló tapasztalata, illetve hogy pontosan kihez lehet ezzel fordulni?

Háziorvosnak írtam egyenlőre csak. "Fotelorvosok" javasoltak már CT-t, injekciós leszívást vagy mit, műtétet, porcproblémát emlegettek....

A válaszaitokat előre is nagylelkűen köszönöm!!

26/L

2020. jún. 15. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, és a porcepito használt rá (Neocartil, Arthroguard). Voltam mindenfele vizsgálaton kaptam csomó gyógyszert végül ez segített.
2020. jún. 15. 08:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2020. jún. 15. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, milyen vizsgálatokra küldtek el?
2020. jún. 15. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
MRI, csomó RTG, több vérvétel, többször góckutatas, iontoforezises kezelés, és négy szakvélemény
2020. jún. 15. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és műteni akartak h meg tudjak nezni belülről h van-e valami akit nem látnak. Arra nemet mondtam és felkerestem egy tényleg profi gyogytornaszt+ porcepito. (Nem szabad feladni, rolam teljesen lemondtak, elküldtek pszichológushoz, abba akarták hagyatni a sportot....negyedik gyógytornász tudott végül segíteni, de kilenc hónapon keresztül heti kétszer jartam és mellette szedtem a porcepitot). Azóta a térdem tökéletes ugyanúgy tudok edzeni mint előtte, pedig gyógytornász előtt jarni sem tudtam rendesen...
2020. jún. 15. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor van remény a felépülésre :)

Köszönöm szépen a segítséget, Neked pedig további egészséges életet kívánok!!

2020. jún. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!