Volt már ilyen jellegű problémája valakinek?
Tudom, ez nem egy orvosfórum és nem is egy klinika..
Már felvettem a kapcsolatot egy dokival, a válaszára várok de addig is megpróbálnék itt (is) érdeklődni.
A helyzet az, hogy évek óta fáj a térdem..hol jobban, hol kevésbé. Kuplungolásnál, lépcsőzésnél érzem igazán, de néha csak egy sima ülésből felállásnál is. Nem tudnám pontosan megfogalmazni a fájdalmat, de pár szóval; szúr, tompa fájdalom, élesebb fájdalom, reccsenés, "beakadás".
Kiskoromban anya felfedezett egy csomót, ami csak leguggolásnál volt látható. Elmúlt, évekig nem jött elő. Pár hónapja azonban megint feltűnt. Puha, nem fáj, csak ott van. A csomótól függetlenül is fáj a térdem, tehát nem hiszem, hogy az lenne a kiváltó ok. Nos, a kérdésem az lenne, hogy van/volt-e bárkinek hasonló tapasztalata, illetve hogy pontosan kihez lehet ezzel fordulni?
Háziorvosnak írtam egyenlőre csak. "Fotelorvosok" javasoltak már CT-t, injekciós leszívást vagy mit, műtétet, porcproblémát emlegettek....
A válaszaitokat előre is nagylelkűen köszönöm!!
26/L
Akkor van remény a felépülésre :)
Köszönöm szépen a segítséget, Neked pedig további egészséges életet kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!