Meddig tart a szaglás és ízlés elvesztése megfázás miatt?
Tegnap óta egyáltalán nem érzem sem a szagokat, sem pedig így az ízeket. Sose voltam még így, hogy egyáltalán ne érezzek semmi, még erős szagot se. (Parfümöt se közelről)
Sikeresen megfáztam pár napja, az bal orrlyukamba meg nagyon kellemetlen érzés van, fáj, úgy, mont amikor víz megy bele, ahhoz az érzéshez tudom hasonlítani.
Voltatok már így, hogy ennyire elveszítsétek a szaglásotokat? Valamit lehet tenni ellene? Mennyit ideig tart
Köszönöm szépen! Hát az ágynyugalom így szeszióra szerintem eléggé elmarad, sajnos :)) voltam tegnap a házi orvosomnál kaptam orrsprayt és gyógyszert is, szteroidmentes gyulladáscsökkentőt. Most már nagyon gyengén de érzem a szagokat. Én amúgy is rengetek vizet ittam/iszok. Ppnt a tegnap beszeltem egyik barátnőmmel s mondta ő is volt már így, hogy egyáltalán nem érzett szagokat meg ízeket sem, kicsit megnyugodtam, hogy nem olyan hallatlan dolog, meg biztos voltam benne nem is korona.
Köszönöm a tippeket, remélem nemsokára megérzem a jó húsleves ízét úgy mint régen
Én ma vesztettem el a szaglás és ízlelés érzékelésemet. Lehet, hogy én is Covidos lettem. De ha nem lesznek komolyabb tünetek, akkor szépen kigyógyulok.
Kérdező! Te is simán lehettél Covidos, még ha nem is tudsz róla csak azóta kigyógyultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!