Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meddig tart a szaglás és...

Meddig tart a szaglás és ízlés elvesztése megfázás miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap óta egyáltalán nem érzem sem a szagokat, sem pedig így az ízeket. Sose voltam még így, hogy egyáltalán ne érezzek semmi, még erős szagot se. (Parfümöt se közelről)

Sikeresen megfáztam pár napja, az bal orrlyukamba meg nagyon kellemetlen érzés van, fáj, úgy, mont amikor víz megy bele, ahhoz az érzéshez tudom hasonlítani.

Voltatok már így, hogy ennyire elveszítsétek a szaglásotokat? Valamit lehet tenni ellene? Mennyit ideig tart

2020. jún. 14. 20:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Hát az ágynyugalom így szeszióra szerintem eléggé elmarad, sajnos :)) voltam tegnap a házi orvosomnál kaptam orrsprayt és gyógyszert is, szteroidmentes gyulladáscsökkentőt. Most már nagyon gyengén de érzem a szagokat. Én amúgy is rengetek vizet ittam/iszok. Ppnt a tegnap beszeltem egyik barátnőmmel s mondta ő is volt már így, hogy egyáltalán nem érzett szagokat meg ízeket sem, kicsit megnyugodtam, hogy nem olyan hallatlan dolog, meg biztos voltam benne nem is korona.

Köszönöm a tippeket, remélem nemsokára megérzem a jó húsleves ízét úgy mint régen

2020. jún. 16. 15:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Az egyik legnagyobb problémám hogy nagyon elvan dugulva az orrom, egyáltalán nem folyik, nem is folyt
2020. jún. 16. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ma vesztettem el a szaglás és ízlelés érzékelésemet. Lehet, hogy én is Covidos lettem. De ha nem lesznek komolyabb tünetek, akkor szépen kigyógyulok.

Kérdező! Te is simán lehettél Covidos, még ha nem is tudsz róla csak azóta kigyógyultál.

2020. nov. 25. 03:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
El lehet kapni a Covidot úgy is, ha a postás levelet, újságot hoz,pénzt fogtál meg vagy bevásárlás után valaki a termék csomagolásán is behurcolhatja.Akár a ruhán a hajon is megtapadhat.Mivel nagyon ragályos ezért könnyen el lehet kapni.Egyéb tünet, pl hőemelkedés nincs?Ez mindenképpen Covid 19 tünet.Van akinek 6-8 hét múlva jön csak vissza az íz és szaglása.Kitartást és jobbulást kívánok!
2020. nov. 26. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!