Ez mire utalhat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom megmagyarázni,de nyeléskor a torkom jobb oldalán furcsa,tompán fájó érzést tapasztalok. Nem tudom elmondani milyen,talán mintha valami kaparná a torkom és néha kicsit szúrna is egyszerre. Nem mindig jelentkezik. A nyakam egyébként eléggé beállt, szerintem kicsit meghúztam. Valamint mintha egy kis váladékot is éreznék. Még nagyon régen mondta a háziorvosom,hogy egy fertőzés miatt ott maradt egy kis váladék a torkomban, és nemtudom ennek mennyi köze van ehhez,mert az már jó rég volt. Szerintetek mitől lehet ez? Még csak egy napja van, 16 éves múltam és lány vagyok,ha ez számít. Ha valaki tudja,írja meg legyen szíves,illetve hasonló tapasztalokat is elfogadok! Előre is köszönöm a válaszokat!2020. jún. 14. 19:50
1/1 anonim válasza:
Manduládat nézték meg? Nekem azzal volt gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!