Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez azt jelenti,...

Szerintetek ez azt jelenti, hogy javulok?

Figyelt kérdés

Üdv!

Ma negyedik napja, hogy a hasamnak valami nyavajája van. Nem az óránként futós, vizes fajta azzal már elmentem volna dokihoz.

Egy napig lappangott a dolog, utána nap mentem 4x wc-re, de alig jött valami, viszont lágy. Utána lévő napon már csak háromszor mentem, tegnap pedig egyszer volt reggel. Délután akkor már vettem be egy darab széntabit (mert három napja tartott) és estére lett egy rendes székletem. Mára még csak levegő ürült egy kevés valamivel, de még picit érzem azért. Lázam végig nem volt szerencsére.

Erre lehet mondani, hogy javul a dolog?:D csak azért mert ugye ha vírus az elv.magától javulhat, de ha baci, akkor antibiotikumot kellene íratni.

2020. jún. 12. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Az étkezéseid milyenek?

Ha egy hét alatt nem múlik el, keress fel egy orvost, de négy nap az még simán lehet vírusos.

2020. jún. 12. 12:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Tegnap lett már étvágyam jobban, de persze finoman eszek. Krumpli, rizs, pirítós vajjal, keksz stb.

Inni rengeteget iszom folyton pisilek :D

2020. jún. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!