Írjátok le milyen pro-kontra érveitek vannak. Én nem látom értelmét ilyen feltételek mellett, de elhiszem, hogy kell még mészárosnak pénz tehát egy darabig marad.
De amúgy már kiderült, hogy tünetmentes állapotban nagyon ritka, hogy fertőzzön a vírus. Azért cirkuszolt mindenki, az egész világ, mert hogy 14 napos tünetmentes fertőző állapot is lehet, és nem tudhatod ki a beteg és ki nem és mindenki fertőzhet mindenkit, így mindenki rettegjen, mindenki hordjon maszkot, mert nem tudhatod, hogy beteg vagy.
Cecilia az elején megmondta: Nem kell maszkot hordani csak aki beteg.. Hmmm... Igaza volt..
Szóval, ha tünetmentes állapotban nagyon ritka a fertőzés, akkor miért kell bármilyen járványügyi intézkedést hozni? Határon is elég lázmérés, aki meg koronavírus tüneteit tapasztalja maradjon otthon vagy kötelezően hordjon maszkot. ennyi.
2020. jún. 11. 17:54
12/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. Életem végéig hordani fogom. Inkább nézzenek bolondnak, mint rondának.
2020. jún. 11. 21:08
13/16 anonim válasza:
Azért nem kell hordani, mert annak az esélye, hogy éppen a delikvens a beteg, annyira csekély, hogy azt már sok olyan kockázat is megelőzi, ami ellen meg mégsem védekezünk sehogy.
2020. jún. 11. 22:27
14/16 anonim válasza:
Nem ér semmit a fertőzés ellen, olvastam a használati útmutatót. De még csak nem is esészségügyi felszerelés.
2020. júl. 1. 17:44
15/16 anonim válasza:
Én szerintem sincs sok lrtelme, hiszen pl balatonon egymás hegyén-hátán hemzsegnek, pancsolnak az emberek, utána a boltban meg kötelező..
Így nem sok értelme van :/
A kérdező 9. kommentjében nagyon jól leírta
2020. aug. 12. 16:47
16/16 anonim válasza:
Még a boltokba is oly mindegy. Bemész a boltba és az ember többsége úgy hordja a maszkot, hogy kint van az orra. Na, ha kint van az orrod akkor még annyit se ér, mintha normálisan hordanád, tehát semmit se ér, olyan mintha fel sem vetted volna. De csak felrakja, hogy mutassa, hogy neki van maszkja nehogy rászóljanak. Aztán ott vannak az eladók is. Az eladók nagy részén nincs maszk, ha van rajtuk maszk akkor ugyanúgy az orrok lóg kifele. Oké-oké, mondhatja, hogy 8 órán keresztül abba lenni nem lehet. Dehogynem lehet. (Meg párásodik a szemüvegem... - dehogy párásodik, csak nem veszed fel megfelelően. Van egy merevítő szál a sebészeti maszkokba, azt az orrodra kell igazítani és nem fog párásodni). Amúgy meg orvostanhallgatóként, több mint 8 órát hordom a maszkot, még vírushelyzet előtt is és teljesen rendben van. Ha valaki nem kap benne "levegőt" az szimplán pánikbetegség/szorongás - ajánlom, hogy pszihológust keressen fel beszélgetés céljából vagy háziorvosával irasson fel nyugtatót, majd hordja megfelően a maszkot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!