Lehet ,hogy bőrrákom van ? 🥺
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon durván leégett a kezem és a vállam és azóta borzasztóan piros és fáj és ma gennyezett is, sőt folyamatosan gennyezik ott ahol volt egy kis hólyag ami kilyukadt.Bekentem leégés utáni dolgokkal ,de nagyon nagyon félek, hogy bőrrák alakult ki.😥
Valaki aki tud erről valamit kérem válaszoljon. Ha ez így marad felhívom a háziorvosom csak most kíváncsi lennék mások mit gondolnak erről.Előre is köszi!
2020. jún. 7. 21:03
1/5 A kérdező kommentje:
20200607_210807.jpg
2020. jún. 7. 21:10
2/5 anonim válasza:
Nem bőrrákod van, de hanem 3.fokú égésed. A háziorvoshoz mindenképp menj el, mutasd meg neki. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy emiatt bőrrákod legyen később, de az égési seb elfertőződhet.
3/5 anonim válasza:
A bőrrák nem egy nap alatt alakul ki. Ez szerintem csak napégés a te bőröd meg lehet hogy nagyon érzékeny.
4/5 anonim válasza:
2/3 vagyok, neogranormon kenőcsöt vegyél rá
5/5 anonim válasza:
Köszönjük a fájl nevét, sokat segített, de előbb töltsd fel valahova az egész merevlemez tartalmát is, hogy megkereshessük rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!