Bőrrákos vagyok? A bőrrákot hogyan kezelik?
Ma reggel megvakartam a picit viszkető hátamat a zuhanyrózsával, erre éreztem, hogy belekapok egy kiálló valamibe, fáj, csípi a víz és kicsit vérzik.
Pont nem látok oda tükörből se, egyedül lakó fiatal felnőtt vagyok és odafotózni se tudok, a hátam közepén van kb.
3 db anyajegy van a hátam közepén, már látta régebben bőrgyógyász.
Az egyik jött le közülük.
Most azt olvastam, ha lekaparódik nem gáz, de ha magától jön le, sebesedik stb az nagyon nagy eséllyel bőrrák.
Most keresek új munkahelyet, állásinterjúkra járok, elfoglalt is vagyok és evileg most kezdem az életemet.
Este hívom az orvost, de ha munkaidő után nem fogad, nem is tudom, hogy fogok tdni elmenni.
Igen, most is munkaidőben íroi, mert nagyon félek..
25/L
Dehogy vagy bőrrákos :D
Nem azt írtad, hogy zuhanyrózsával kaptad le azt a kiálló "valamit"? Ez így viszont el tud rákosodni idővel, ha leszarod és nem mutatod meg orvosnak.
Pár hét alatt se lesz gond?
Ebben a hónapban fizetéshez közeledve még nem tudom, fogok-e tudni enni majd.
Nem, nem vagyok szegény hála Istennek és a nagy kiadású dologra, ami most elkövetkezett, fél éve spórolgatok, de így is...
Tehát TB lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!