Mitől lehet 90/34 a vérnyomásom? Egy ideje eléggé alacsony a vérnyomásom. Tegnap 88/56 volt. 23/L
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 12:01
1/12 anonim válasza:
Össze-vissza idő van,tele fronttal. Mindenkit megvisel, az csaphatta le. Igyál sok vizet, ha szédelegsz,pihenj kicsit és ne hirtelen kelj fel. Beteg gondolom nem vagy (lázas vagy bármilyen seb,műtét stb).
2/12 A kérdező kommentje:
Kardiológiára járok évente kontrollra, és panangint szedek a szívemre. A doktornő sose mond semmit, mikor megvizsgál. Viszont egyik barátnőm mondta, hogy inkább mennyek egy jobb orvoshoz. Amúgy epilepsziás is vagyok
2020. jún. 7. 12:09
3/12 anonim válasza:
Ezzel nem ártana elmenni orvoshoz. Ez még front mellett is nagyon-nagyon alacsony vérnyomás.
4/12 Miss Endzsi válasza:
Én is orvoshoz mennék, másikhoz.
5/12 anonim válasza:
Ez annyira alacsony, hogy elvileg nagyon rosszul kéne lenned tőle. Mit szedsz az epilepsziára? Az pl. csökkentheti a vérnyomást.
6/12 anonim válasza:
Nem kell halálra rémíteni,az a kérdés,alapból milyen a vérnyomása. Én is 90-es vérnyomással élek, anya is,sőt néha 80-al. Egészségesek vagyunk,csak ilyen az alapvérnyomásunk. Amikor mérik meg is szoktak ijedni..
Ha epilepsziás vagy pláne tudnod kéne,hogy egy-egy front téged jobban megvisel,mint mást. Ha a vernyomás panaszt okoz (fulladás, mellkasi fájdalom/nyomás/diszkomfortérzet) akkor kell orvos. Ha ezzel bemész,max.kapsz 2 liter sót infuban és mehetsz haza. Mást nem lehet ezzel kezdeni.
7/12 anonim válasza:
Nem a 90-el van baj, hanem a vissza perrel. 34 meg 46 eszméletlen kevés.
8/12 anonim válasza:
Szerintem a 34-nel már nem lennél eszméletednél.
9/12 A kérdező kommentje:
Most is megmérgem, és 93/59 volt
2020. jún. 7. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!