Hogyan mondjam el neki?
Ne keresgélj a neten...
Egyszer kerestem egy gyógyszert és a patikus azt mondta az nem is arra jó, amire kell.
Inkább menj, nézz apád szemébe és kérdezd meg tőle, hogy :
Ha neked vagy anyukádnak ilyen egészségügyi problémája lenne akkor sem tenne semmit?
Hú a net alapján mennyiféle rákom volt már. És még itt vagyok!
Nyugi!
Agydaganatot is meséltem már be magamnak, egy időben annyit fájt a fejem (a stressztől!), ami fájdalomcsillapítóra se múlt el. Akkor mesélte egy ismerősöm, akinek volt közvetlenül agydaganatos barátja, hogy ők szédelegnek, hirtelen összeesnek, sugárban hánynak...
És említed, hogy túlhajszolja magát. Hát így nem csodálkozom!
Az erős fejfájást már én is megtapasztaltam, a fülcsengés sem szokatlan, időnként bárkinél is előfordulhat. És vannak olyan emberek, akik hajlamosabbak az orrvérzésre.
Persze te csak akkor fogsz megnyugodni, ha elmegy vizsgálatra, úgyhogy megfogadhatod az előttem szólók tanácsát... de te nyugodj le, mert ha ennyit idegeskedsz, te is fogsz tüneteket pordukálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!