Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan mondjam el neki?

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Mostanában apukámnak szokott fájni a feje, de nem úgy mint régebb, erősebben, egy időbe (2-3 napot) nagyon vérzett az orra,és mikor rákerestem az agydaganatot hozta ki... Ott olvastam, hogy szokásos a fülcsengés is. Rá kérdeztem és azt mondta, hogy folyton cseng a füle, és mindig túlhajszojja magát, viszont hogy közöljem vele? Mert én most 16 éves vagyok és lehet nem venné komolyan😭😭

2020. jún. 3. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy, ne diagnosztizáld, mert nem vagy orvos! De beszéld rá, hogy vizsgáltassa ki magát.
2020. jún. 3. 17:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nagyon nem akar orvoshoz menni mindig azt mondja hogy majd elmulik
2020. jún. 3. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Nincs olyan rokon, akire hallgat? Anyukád, nagymamád, tesód, nagybátyád vagy más? Vele beszélj, hogy győzze meg.
2020. jún. 3. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, apám elég önfejű ember 😕 Talán anyumra ha hallgat
2020. jún. 3. 17:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Hozzátenném azóta hogy kiirtam a kérdést a helyzet valamivel rosszabbodott. Mostmár szédülés és aluszékonyság is megfigyelhető rajta... És sokszor méri a vérnyomását, nem ez a baj
2020. jún. 4. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért az agydaganaton kívül szamps oka is lehet a tüneteinek. Az orrverzest leszámitva a stressztől is lehet ilyet produkálni. Jó lenne ha elmenne orvoshoz de azért ne temesd el rögtön. A neten barmire rakeresel valamilyen rák lesz a diagnozis. El kell menni orvoshoz de felesleges a legrosszabbra gondolni. Agydaganatlan egyébként nem tjsom mióta tünete az orrvérzés. Inkább hanyni, ramgatozni meg erősen szédülni szoktak tőle. De annak is sok fajtája van.
2020. jún. 6. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Ne keresgélj a neten...

Egyszer kerestem egy gyógyszert és a patikus azt mondta az nem is arra jó, amire kell.

Inkább menj, nézz apád szemébe és kérdezd meg tőle, hogy :

Ha neked vagy anyukádnak ilyen egészségügyi problémája lenne akkor sem tenne semmit?

2020. jún. 6. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú a net alapján mennyiféle rákom volt már. És még itt vagyok!

Nyugi!

Agydaganatot is meséltem már be magamnak, egy időben annyit fájt a fejem (a stressztől!), ami fájdalomcsillapítóra se múlt el. Akkor mesélte egy ismerősöm, akinek volt közvetlenül agydaganatos barátja, hogy ők szédelegnek, hirtelen összeesnek, sugárban hánynak...

És említed, hogy túlhajszolja magát. Hát így nem csodálkozom!

Az erős fejfájást már én is megtapasztaltam, a fülcsengés sem szokatlan, időnként bárkinél is előfordulhat. És vannak olyan emberek, akik hajlamosabbak az orrvérzésre.

Persze te csak akkor fogsz megnyugodni, ha elmegy vizsgálatra, úgyhogy megfogadhatod az előttem szólók tanácsát... de te nyugodj le, mert ha ennyit idegeskedsz, te is fogsz tüneteket pordukálni!

2020. jún. 7. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!