Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek a tünetek a stroke...

Ezek a tünetek a stroke előhírnökei vagy csak fáradtság okozza?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt úgy ébredtem, hogy pár percig egyáltalán nem tudtam mozgatni a bal kezem, akkor azt gondoltam, hogy biztos csak alvási paralízis lehetett. A mai nap során többször nagyon gyengén kommunikáltam, nemrég jött a pizzafutár és kb olyan szarul beszéltem, mintha idegen nyelv lenne számomra a magyar. Emellett néhányszor kicsit az egyensúlyom is megingott. Nincsenek súlyproblémáim, az utóbbi időszakban sajnos kevesebb időm jutott sportolásra, azonban azért néha szoktam. Még nagyon fiatal vagyok és nem tudok róla, hogy gond lenne a vércukrommal a koleszterin szintemmel vagy a vérnyomásommal. Persze lehet, hogy nem tökéletes az összes, mivel már nagyon rég nem mértem egyiket sem.

2020. máj. 31. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden lehet az oka,amiket leírtál.Hogy kinél mi okozza,vagy okozta csak találgatás . Az egyik pillanatban még jól vagy,a másikban meg meg már vihetnek a kórházba ,mert még ez is gyorsabb a mentőnél.

Itt minden óra ,perc sokat számit,hogy kerülsz ki ebből.

Ez nem kor függő,ahogy a szí infarktus sem.

2020. máj. 31. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!