Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 2 hete tartó hőemelkedést mi...

2 hete tartó hőemelkedést mi okozhat?

Figyelt kérdés

37-37.5C° közötti a testhőm és több mint két hete nem normalizálódik. Valaki találkozott már ilyen esettel?

Beszéltem orvossal és egyenlőre nem mondott semmit ,de addig amíg oda nem jutok el kíváncsi lennék,hogy mi lehet a bajom.

#orvos #beteg #láz #ismeretlen #Hőemlekedés #Rál
2020. máj. 30. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne méricskéld. Nekem is volt ez 1 hónapig. Már rákra gyanakodott az orvos teljesen túlreagálta. Addig rémüldözött hogy én ismkezdtem nagyon betrgnek erezni magam :D Millió vizsgalat aztán elmúlt. Egyébkent 37 az még teljesen normalis.
2020. jún. 2. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nagy igazság van. Maga a pánik helyzet, hogy "juj! Mi a bajom! Mind meghalunk!" oda vezet, hogy a szervezet gyulladásos tüneteket produkál és beteggé teheti magát.

Nagyon fura dolgokra képes az emberi agy.

2020. jún. 2. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na mizu? Hogy vagy? Kiderult mitől volt? Most nekem is ugyan az a helyzet! 2 hete napközben ingadozó hőemelkedés. Más tünet nincs. Doki engem is lerazott, hogy minek meregetem, nem kell begazolni rögtön.
2020. dec. 28. 18:03
 14/15 A kérdező kommentje:
13# Semmi bajom nem lett, nem méregetem azóta. Szerintem normális jelenség ez tehát ne aggódj.
2020. dec. 29. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülök! Köszönöm szépen hogy megosztottad velem, meg mutatok egy cikket most leltem. [link] itt az első bekezdés a hasznos infó részünkre. Minden jót!
2020. dec. 30. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!