Hogyan lehet valaki fiatalon krónikus beteg?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nemrég egy cikkben olvastam, hogy a 65 felettieknek is csak 25%-a krónikus beteg és ők a legveszélyeztetettebb a koronavirus miatt. Viszont itt a gyk-n is néha olvastam már 1-2 huszonéves kérdését, hogy ennek meg annak ilyen-olyan autoimmun meg cukorbetegsége van. Ezeket az embereket ennyire nem érdekli az egészségük, hogy már fiatalon betegek? Mi lesz majd velük 70 évesen ha egyáltalán megérik majd?2020. máj. 28. 12:46
11/15 anonim válasza:
Ypszilon1980 még egyszer, mert a lényeget nem érted. Kétféle cukorbetegség van, az egyik kialakul, a másikkal együtt születsz, nem alakul ki.
12/15 Ypszilon1980 válasza:
#11:ezt senki sem cáfolta. Akkor fogalmazok úgy, hogy a tünetek megjelenése nem feltétlenül befolyásolható.
13/15 anonim válasza:
"Akkor fogalmazok úgy, hogy a tünetek megjelenése nem feltétlenül befolyásolható." - Ez meg a 2-es típusú cukorbetegségre nem igaz, mert az akár megelőzhető is lehet.
14/15 anonim válasza:
OFF: masnak is kuldott pm-et egy jehova? ez az uj modszeruk a tagtoborzasra? a kerdesnek semmi koze a vallashoz, mit akarnak itt??
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, én 2 éves korom óta vagyok autoimmun beteg... biztos nagyon tudatosan rombolhattam már akkor az egészségemet :D (ja, nem :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!