Krónikus bélgyulladásra milyen probiotikumot ajánlotok ? Orvosom mondta bármelyik jó csak hát ugye elég széles a választék.
Az európai ember bélrendszerében leggyakrabban elõforduló 10 probiotikumot tartalmaz, a többi készítménnyel ellentétben, melyben 1–5 van
8 milliárd jótékony, élő baktériumot biztosít szervezete számára
Miben Segít:
az emésztésben
megújítani és megtartani a bélflóra egyensúlyát
az immunrendszer karbantartásában
csökkenteni a stressztüneteket
/Swiss Probiotix
Swiss Probiotix
MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI?
Az európai ember bélrendszerében leggyakrabban elõforduló 10 probiotikumot tartalmaz, a többi készítménnyel ellentétben, melyben 1–5 van
8 milliárd jótékony, élő baktériumot biztosít szervezete számára
Kinek AJÁNLJUK
emésztési problémékkal küzd
tejcukor érzékenységben szenved
aktívan sportol és sok fehérjét fogyaszt
nőgyógyászati problémái vannak
HPV fertőzése van
cukorbeteg
gyomorbetegségekkel küzdött
antibiotikumot szedett vagy egyéb tartós gyógyszerkúrán van
utazási betegségben szenved
Swiss Probiotix
Probiotikus kiegészítő
Swiss Probiotix
Veszek 3 darabot
6 290 Ft/db | 3 darab: 18 870 Ft
Kedvezmény: 10.01% | 2 100 Ft
Veszek 2 darabot
6 640 Ft/db | 2 darab: 13 280 Ft
Kedvezmény: 5.01% | 700 Ft
Veszek 1 darabot
6 990 Ft/db
10 000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes szállítás, amennyiben ön a bankkártyás vagy PayPal-os fizetési módot választja.
Szállítás módja: GLS futárszolgálat.
Engedély OHVBPKV/7764/Kr
Mennyiség: 60db kapszula / doboz
Svájci minőség
Pénz-visszafizetési garancia
Gyógyszertárakban kapható
Természetes összetevők
Ingyenes szállítás
Constipation Remedies magazin
Dr. Podlupszki Csaba
Gasztroenterológus
Sokáig szenvedtem állandó krónikus székrekedéstől. Mivel rengeteg egészségtelen ételen nőttem fel, az rossz hatással volt az emésztőrendszeremre. Ennek következtében erős gyomorfájásaim voltak, amiket különféle gyógyteákkal próbáltam enyhíteni…
Kesőbb a dietetikus feleségem hívta fel a figyelmem a méregtelenítő programra. Csak akkor tudtam meg, milyen csodálatos érzés valóban „kiürülni‟, amikor először végeztem el a Clean Inside kúrát. A három hónapos kúra végére rengeteg pozitív tapasztalattal lettem gazdagabb és sokkal egészségesebb lett az élethez való hozzáállásom. Ráadásul a kúrát használó betegeim is olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, megosztom Önökkel a véleményemet.
Bízzon bennem, orvos vagyok
A NaturalSwiss termékeit azért támogatom, mert a múltban is egy hasonló, nagyon jó termékhez adtam a nevemet. 2004 óta gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom vezető főorvosként.
Ossza meg tapasztalatait a termékünkről
FONTOS TUDNIVALÓK
A program hány hónap alatt fejti ki leginkább a hatását?
Mi a garancia, hogy valóban használni fog?
Mennyibe kerül a szállítás?
Milyen módon lehet fizetni?
Galéria
Tömören a méregtelenítő és béltisztító kúrák használatáról
Rólunk
Adatvédelem
Garancia
Felhasználási feltételek
GDPR - Adatkezelési Tájékoztató
Akkreditált üzlet
KAPCSOLAT
+36212523800
+36707759647
ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch
Postázási cím
NaturalSwiss
Nyon Lake Geneva
Route de Crassier 7
Eysins 1262 / Switzerland
NaturalSwiss® szolgáltatásai az alábbi országokban is:
A webáruházunkban árult étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét. Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz. Kérjük vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot. A kockázatok és mellékhatások elkerülése végett kérje ki háziorvosa, kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát. A weboldalon található összes vélemény tényleges NaturalSwiss® ügyfelektől származik, az e-mailek, levelek és képek az ő engedélyükkel vannak felhasználva. A dokumentált beszámolók készek a jogi ellenőrzésre.
OÉTI szám: Clean Inside® 12979, ToxiClean® 13920
Copyright © 2006-2020 NaturalSwiss®. Minden jog fenntartva. Az oldal tartalma nem másolható a Natural Swiss írásos beleegyezése nélkül.
A Clean Inside®, ToxiClean®, Parasic®, S Tea®, Detox Vital®, Swiss Probiotix® és az „Az vagy, amit megeszel!" kizárólagos védjegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!